cum este black ops 2? Merita sa imi bag iar 7 -le pentru el?)
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
Depinde ce configuratie de sistem aveti. In teste de banc, Windows 7 este cu ani lumina superior XP-ului. Probleme cu download-ul, spre exemplu, se pot trage din lipsa de suport a producatorului placii de retea sau adaptorului, fiind vorba de un driver generic sau chiar vechi, ce nu mai suporta unele protocoluri moderne, necesar Win 7.
Acum ca unora nu le place interfata sau, cum am zis mai sus, au un sistem prea vechi, sunt lucruri ce tin de subiectivism.
Acum sa revenim la subiectul thread-ului.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Mie mi-a placut foarte mult 5-u : World at War ... Acum joc MW2 dar nu prea ma pasioneaza, nu m-a prins ca World at War... Mai sunt ceva jocuri gen World at war ? in care actiunea sa se petreaca in anii '40-50' ? nu cu tot felu de arme cu laser si detectoare de batai de inimi si snowmobilePe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostMie mi-a placut foarte mult 5-u : World at War ... Acum joc MW2 dar nu prea ma pasioneaza, nu m-a prins ca World at War... Mai sunt ceva jocuri gen World at war ? in care actiunea sa se petreaca in anii '40-50' ? nu cu tot felu de arme cu laser si detectoare de batai de inimi si snowmobileIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu sunt sigur ca imi va merge. Ideea e sa mearga grafica la ultra. Am schimbat procesor si placa video special pentru Crysis2. Toate jocurile, inclusiv astea aparute de putin timp le joc fara problema la setari maxime. Daca 3 imi face figuri schimb iar, clar! E jocul preferat...
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Comment
-
printre cerintele minime se enumera si windows-ul, respect vista, 7 sau 8 http://www.go4games.ro/stiri-si-arti...istem-10364649sigpic
Comment
Comment