Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placa video conteaza enorm!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
      deci placa mea video e ..sucks.degeaba am proc phenom x4, 8 gigi si win 7 daca placa e naspa(nvidia 9400 gt 1 gigi).alti bani,alta distractie.
      Configuratia e acceptabila dar placa video este dezastru.

Iti recomand Sapphire 7770, este 500-550 lei noua si are clar cel mai bun raport pret / performanta. O sa iti ruleze ok Crysis.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Tocmai am dovedit Mafia 2, genial jocul, grafica, masinile, muzica, totul. Pacat ca a fost foarte scurt fix 8 ore si 17 minute mi-a luat... Sper ca va avea o continuare, pt care o sa imi pun win 7
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• am zis sa nu tin numai pentru mine sa zic si altora, THQ ofera gratis jocul Metro 2033 pe Steam, cautati pe facebook Metro (THQ) ... o sa gasiti.

Comment

• dirt 3 a jucat cineva? Cum vi se pare?
            MY CLA

Comment

• Tocmai am terminat NFS Most Wanted 2 (2012)

Super joc, grafica excelenta se cunoaste ca e facut anul asta..in rest controalele cam lasa de dorit dar per total e ok.
              Imi place ca-ti poti lua orice masina vrei din joc...singurele pe care le poti debloca sunt cele 15 most wanted. E foarte rezonabil, te distrezi iti mananca timp )) Recomand tuturor impatimitilor

Comment

• Sa nu radeti dar de 2 saptamani am reluat campaniile de la HMM 3.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Assassin 's Creed 3 si World of Tanks.

Comment

• Vezi ca e un program pe net cu care poti sa scoti limitarea, sau trebuie sa faci o setare,nu mai stiu sigur. Oricum de la 82 sau la cat e limitat poti sa mergi cu 120 . Foarte tare jocul acum mi-l instalez si eu. L-am mai jucat inainte dar mi-am reinstalat win si s-a pierdut. Cu volan e senzatie maxima.

Comment

• ce level esti adyshor? eu am scos limitarea de tot, merge 140 lejer incarcat

Comment

• level 24, cum scot limitarea, mai mult de 120 nu merge numai la vale, rar prinde 125
                        sigpic

Comment

• acum joc. dead space trei. este asemanator cu doiul.
                          asteptam si celelalte jocuri, cum ar fi: aliens, bioshock, crysis, metro, grid si multe altele
                          sigpic

Comment

• Doar NFS Shift 2 momentan ... nimic altceva nu ma poate distrage de la jocu asta genial

Comment

• Dead space 3 nu mi-a placut. Controlul asupra personajului este greoi, grafica prea incarcata...
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google