Eu merg bine, dar ma enerveaza faza aia cu frana ca iti ia puncte si aia cu semaforul ca iti ia puncte daca treci pe rosu.
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
-
ce bine .. vad activitate p-aci .. tocmai am terminat Jade Empire ... si o sa-l reincep cu alt caracter si de data asta voi merge pe "bad" .. e tare rau jocu`. BTW mai joc si WoW: the burning crusade
mai dar v-ati lasat de jocuri?! btw a aparut Spider Man 3: The Movie ... jocul facut dupa film .. va tre` calc serios pt el .. sau cel putin o placa video care sa suporte Pixel Shader 3 si ultima natie de DirectX ... enjoy playing ;)Last edited by andrei; 2 May 2007, 23:41.
Comment
-
-
Jocul e super super tare,ca si grafica e superb numai sa ai cu ce sa duci jocul la detalii cat de cat medii.
Principala diferenta intre Blacksite: Area 51 si predecesorul sau este pe langa evidenta superioritate a actualei tehnologii 3D,abordarea in echipa a campaniei single player.
Comment
-
ok, am inteles .. zi de unde sa-l iau
Comment
-
Pai nu prea ai de unde sa il iei,ca nu a aparut inca pe piata,am facut si eu gluma sa vad daca esti in tema cu jocurile noi aparute sau care urmeaza sa apara.
Jocul apare in septembrie 2007,mai multe detalii aici pe http://www.blacksitegame.comLast edited by SUPERCAR; 3 May 2007, 19:50.
Comment
-
am vazut ca nu a aparut si ca e anuntat pt trimestrul 3 ... dar am zis ca il ai deja .. ca au mai fost leak`uri la diferite jocuri
Comment
-
Test Drive Unlimited imi place si mie.
Comment
-
jade empire l-am terminat de 2 ori: good and evil .. TDU .. iar despre TDU .. am 2 case, 4 masini si 3 motoare .. poze poze cu motoru` .. MV Augusta
iar ma joc WoWLast edited by andrei; 9 May 2007, 14:43.
Comment
-
ms andrei ;)
noua achizitie la TDU
Ferrari MaranelloAttached Files
Comment
-
ala e la clasa A .. deocamdata concurez la clasa C ... urmeaza un Gallardo Coupe si dupaia Enzo .. si mai tz cand am bani si nu mai am loc in garaj, iau alta casa
Comment
-
Comment
Comment