If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce chestie dom'le, si in jocuri sunt militieni. Jucam 18 Wheels si mi-a dat gaboru amenda cum ca nu am respectat punctul de verificare a greutatii. Si in mod sigur ma oprisem la punctul de control si mi-a spus ca e OK. . Cum naiba ii contest amenda ca spaga nu am putut sa-i dau.
hmm .. pai eu am jucat Bioshock de curand si nu ma atrage deloc , nici cu detaliile la maxim , dar am luat de curand Medal of Honor Airborne : o trecere in revista a sfarsitului celui de-al 2-lea razboi mondial . Este chiar foarte bine facut jocul . Pacat ca are doar 6 misiuni pentru cei 6.5 gb pe care ii are DVD-ul , dar cred ca este facut pentru multiplayer , mod in care nu am jucat din lipsa cd-key-ului )))
Am aflat acum de curand de un shooter de nu mai putin de 12.6 GB (imaginea) , care promite a avea o grafica superba. Jocul este numit Stranglehold , si are niste cerinte de tre sa-ti vinzi masina sa-ti cumperi asa componente.
De abia astept sa apara jocul need for speed prostreet. M-ar interesa mult cerintele jocului. Data viitoare la intalnire poate imi puneti si mie pe dvd niste jocuri cu masini platesc. Numai bine
NFS Prostit ()cum imi place mie sa-i zic), va avea ca trackuri Autobahn-ul, un desert din Nevada, si o regiune din Japonia... Orice tuning va afecta performanta masinilor voastre, si veti putea face teste in Wind Tunnel... Body Kit-urile sunt sooper. Dar, din pacate, in trailer scrie "In stores November 14th"
azi-noapte a aparut demo-ul la nfs pro street, l-am jucat e foarte bine realizat si controlul e aproape de realitate, dar nu are decat 2 curse si 2 masini bmw m3 si nissan gt-r, dar fara tuning deocamdata, trebuie sa asteptam sa apara full-ul peste mai putin de 2 sapt , o sa revin cu screen-uri sa vedeti cam cum arata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment