daca vreti grafica buna luati dirt 3. mai am putin si il termin. sunt pe la vreo 200 de curse facute acum. momentan lucrez la un server de san andreas multiplayer.... daca sunteti interesati va astept cu un mesaj. am descoperit acu si un joc interesat numit "brink".
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
Originally posted by UnDeR View PostCand te referi la limitari de tuning la ce te referi mai exact? Gen ca ai mai putine optiuni decat in NFS Most Wanted?sigpic
Comment
-
Originally posted by yrman View PostIn ceea ce priveste componentele de performanta nu poti alege decat din 4 modele si mai sunt unele pe care le poti castiga la "tombola" ... Instaleaza-l, o sa te prinda, mai ales ca e multiplayer.
Si pot sa-l joc si crackuit? Adica nu e gen WOW care necesita sa cumperi credite?
Comment
-
OK... am incercat NFS World si nu pot sa ma hotarasc daca imi place sau nu. E misto ideea de "socializare" dar deranjant felul in care se misca oponentii reali in timpul cursei. Poate au lag-ul prea mare. Si mai deranjant este faptul ca trebuie sa platesti ca sa ai anumite masini si anumite piese de tuning (ce e mai misto e cu bani :P). In concluzie... o sa ma mai joc cateva zile si o sa spun daca e de recomandat sau nu. Pana acum pot sa zic ca e mai bun decat s stai sa te joci solitaire. Sau nu )
Comment
-
De doua luni ma joc WoT(http://www.worldoftanks.com).il recomand pasionatilor de tancuri,jocul este intens,gen CounterStrike o partida durind maxim 15 minute.
Comment
-
Pentru cine vrea un joc cu avioane bine documentat, cu grafica buna, resurse consumate putine si cel mai important simplu de jucat:
Air Conflicts
Logan GPL 1.4
Comment
Comment