If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sunt pe Marte...intr-un fel de cladire, pe o naveta in miscare, un fel de metrou usor oprita de inamic care apare cu o alta naveta da-ia in dreptul meu i-am ucis pe aia si am iesit! Esti mai departe de zona aia? Sunt eu la inceput si inca e nasol?
Jocul e destul de complex, o sa dureze pana il inveti. O sa intri intr-o harta galactica, iti alegi galaxia/planeta pe care sa intri, iti cumperi arme, costume, etc. E si vorbarie multa dar reduci timpul cu tasta Space
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Battlefield 3 - Multiplayer! Bestial jocu' nu ma mai satur de el ! Cine vrea sa il cumpere sa caute pe okazii este un user care vinde cd-key cu 60 ron! L-am cumparat de 2 saptamani si nu am avut nici un fel de problema!
Am inebunit jucand MW-MW2 sunt bestiale si astea dar BF3 este cu totul altceva,este gen simulator mult mai greu ( cateodata foarte greu)! Este foarte realist! In 4 ore de jucat rup un pachet de tigari ))! MW3 am jucat vreo 10 min la story dar nu prea mi-a placut , acum caut sa ved daca mere online crack-uit! Ma uit sa vad daca l-au facut cei de la AlterIW.
Eu nu mai stiu, la inceput ce am ales "story, action, role playing"....difera ceva dpdv al hartii sau doar gradul de dificultate?
ai 3 optiune de joc. sub fiecare scrie exact cum decurge jocul. action este vorba numai de impuscaturi. story este modul vorbaraie si role playng este modul normal cu care ne-am obsnuit (partile 1 si 2). dar alegi numai una din otiunile de mai sus.
MW 2 parca l-am dezinstalat ca disperam calculatorul, aveam instalat asa:
Crysis 2
MW2
MW3
Black Ops
Nfs The Run
Fifa 12
The Darkness 2
BF3
Si acum Mass Effect 3 - toate in acelasi timp! :|
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment