Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in diablo 3 sunt 5 clase de raboinici. in diablo LOD erau 7.n-are rost sa le enumar. eu as juca prima data cu demon hunter.
    sigpic

Comment

• a primit cineva invitatie la F1 Online: The Game?
      sigpic

Comment

• Instalat Max Payne 3, jucat cateva acte, dezinstalat. FAIL total, din punctul meu de vedere! 1 si 2 au fost capodopere!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si eu sunt dezamagit de Max Payne 3, se vede ca cei de la Rokstar Games stiu sa faca doar GTA pentru ca tare mult se aseamana cu acesta. Pacat, eu inca il am in pc ....mai ma chinui cu el, merge la plictiseala!

Comment

• Pe alt forum lumea lauda MP3...ciudat.

League of Legends stie careva ?
            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• E de laudat poate din punct de vedere al graficii, al detaliilor, un fan MP nu are cum sa fie multumit de jocul asta. E totul doar un haos, nu mai are story line....e cam gta! )

Comment

• Seria MAx Payne am jucat-o, defapt, nu pot sune c-am jucat-o, am TRAIT-O! Max Payne 3 trebuia sa-si pastreze povestea de tip Noir, in schimb l-au facut precum un GTA. Au distrus ceea ce-l facea unic in istoria jocurilor. Din partea mea, pot sa-i dea nota 10 toate forumurile, eu am o regula simpla: Daca dupa o ora de joc, continui sa injur, e un joc slab, tinand cont ca joc jocuri extrem de grele, in general.

Comment

• Eu astept cu nerabdare asta... Cand o sa cresc mare si o sa am bani, am sa trimit la Ubisoft vreo 2 mii de coco pentru a rasplati atatea ore de fericire...

Comment

• Am terminat Call of Duty Black Ops 2. Un joc superb si foarte bine optimizat!

Comment

• am terminat Dishonored.e scurt rau de tot.are doar 10 misiuni.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Si eu ma joc acum Black Ops 2, nu l-am terminat , imi place....am si noul MOHA! Astept cu sufletul la gura Crysis 3!

Comment

• ei da Crysis e din alt film.Crysis 2 nu l-a dezinstalat nici acum.mai joc din cand in cand desi l-am gatat de doua ori.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• A incercat cineva Need For speed most wanted 2012? Foarte tare jocul! Recomand!
                            MY CLA

Comment

• Ce cerinte minime (de sistem) are?
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Vezi aici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google