Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by margelatu View Post
    ei da Crysis e din alt film.Crysis 2 nu l-a dezinstalat nici acum.mai joc din cand in cand desi l-am gatat de doua ori.
    Si eu il tin in pc...si tot de doua ori l-am dovedit. Ador seria asta! MAXIMUM GAME

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• proasta grafica si efectele la black ops II. battlefield 3 si moha warfighter il bat la fundul gol pe bo II
      sigpic

Comment

• Fifa 13 careva? Daca da, sunt diferente mari fata de 12?

Comment

• Imi zice si mie cineva daca a jucat NFS The Run ? fata de precedesorul sau daca s-ar putea face o comparatie
          sigpic

Comment

• The Run e cel mai bun joc cu masini pe care l-am jucat...daca ai si pc bun, te va coplesi grafica! Tai America de la vest la est.

Comment

• Confirm ca The Run e un joc aparte. Din dpmdv e cel mai bun NFS de la Porsche, incoace.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Multumesc mult pentru detalii, deci diseara am ce sa ma joc
                sigpic

Comment

• eu din seria NFS prefer Shift si Shift2 , imi plac mai mult simulatoarele, nu cele arcade in care iei curba cu 280 la ora , la shift la 180 la ora deja vezi in ceata drumul in fata, e super.
                  Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Si Shift e simulator ? Singurul simulator din seria NFS, e Porsche 2000
                    Povestea si dramatizarea scenelor din The Run sunt peste tot ce a scos NFS, ever.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• E diferit, ai actiune si ca pieton in The Run, te alearga militia, caini, trebuie sa scapi dintr-o masina in compactor...etc. Nu ma dau in vant dupa jocurile cu masini, dar asta ma facut sa stau cat malu' pe el

Comment

• Si mie mi-a placut The run, pacat ca nu mai am timp in ultima vreme...

Comment

• Most wanted este cel mai reusit dupa parerea mea...2, Am eu fifa 13, PCH...
                          MY CLA

Comment

• Si eu l-am instalat dar pe laptop in ideea de al juca pe tv...trebuie sa-mi iau un joystick.

Comment

• Cam greu cu tastele...Sunt invatat de pe sageti si A S D... Ma tot chinui sa le schimb, dar nu imi prea iasa...
                              MY CLA

Comment

• Astazi m-am apucat de Wheelman, dupa cateva misiuni m-a captivat, putin cam exagerat jocul, dar e plin de actiune,doar e cu celebrul Vin Diesel http://allgame.com/game.php?id=52004
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google