Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa mi se pare si mie ca in ultimul timp se imbunatatesc doar efectele video din jocuri dar gameplay-ul lasa de dorit.

Comment

• Asa mi se pare si mie. Ori imbatranesc si traiesc cu nostalgiile din trecut ori joacele nu mai sunt ce au fost odata.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cateodata mai fac si un Virtua Tennis 3 cand am o juma de ora de pierdut. Preview-uri aici si aici.

Succese!
        sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Eu mai rar ma joc pe calculator, dar numai nfs most wanted (am si Loganu), Fifa 2008, Colin McRae2005, Nfs Underground 2 si Gta Vice city.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Joc Fifa 2008 dar foarte rar!!! Astept 2009 le !!!!!!!!!

Comment

• Mai asteapta pana la anu'.
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• @koldun virtua tennis 3 echiar reusit....
                eu chiar am reusit sa ajung nr 1 mondial:P
                To be or not to be....???

Comment

• Originally posted by N'asu View Post
                  Joc Fifa 2008 dar foarte rar!!! Astept 2009 le !!!!!!!!!

am auzit o data la tv la stiri ca 2008 e ultimul joc care va fi legat de celalalte...Adica de 2007, 2006...Sau in serie cu ele...Si ca dupa asta, 2008, se va face un fifa la 4 ani, adica urmatorul fifa va fi fifa 2012, dupa fifa 2016....Nu prea cred ca mai apare fifa 2009
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Astia fac ca producatorii de masini...La fiecare 4 ani sa scoata FIFA....Si probabil la fiecare 2 ani FIFA Facelift
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @comiflor
                      Stiu. Nu e o surpriza pentru nimeni. Tot au dat astia la stiri acu' un an, doi clasamentul si la un moment dat comiflor era nr.1 ATP. A! Uite ca am gasit ceva:

Ce apreciez e ca la cat banet ai ajuns sa ai, tot modest cu Logan!

PS: e doar o gluma si sper sa o iei ca atare. Jocul intradevar e bine realizat si merita incercat.
                      Succese!
                      sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Eu m-am axat pe CS 1.6, mai ales ca acum am ceva mai mult timp liber... Am inceput sa il rejoc si sa incerc sa intru in competitii oficiale, insa trebuie mult timp ca sa ajungi la nivelul jucatorilor de acolo (mii de ore de joc).

Astept sa apara GTA IV pe PC, deoarece pana acum, e cel mai reusit joc pe care l-am vazut (cel putin din preview-uri si rating-uri asa reiese).
                        sigpic

Comment

• Are cineva idee cand se lanseaza(daca nu sa lansat deja)ultimul gta? (gta IV parca se numeste)

Comment

• Eu mai nou ma joc Devil May Cry 4 e super tare jocul,si e si mai tare daca ai si un gamepad pentru ca se vede ca e luat de pe consola si e cam greu cu tasteele,iti cam rupi degetele pe acolo, oricum e super tare!
                            si mai ceva aparut cu putin timp in urma, e gears of war, si ala la fel un joc super, si Grid din cand in cand, da ma cam enerveaza controlul la el,e cam aiurea ,imediat derapeaza
                            PS:gta IV stiu ca e numai pentru consola acuma,din cate stiu eu cel putin inca nu sa anuntat ca va fi si pe PC!dar nu se stie niciodata
                            Last edited by wizard24; 10 July 2008, 01:32.
                            sigpic

Comment

• Mi-am tras si eu DMC 4 dar nu l-am instalat inca...Sper sa imi mearga cu gamepadu meu ca e primit bonus cand am luat laptopul...Si nu e foarte tare. Oricum e belea jocul din cate am inteles doar ca ocupa mult.
                              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Mult nu ocupa(zic eu) instalat are vre-o 7 si ceva giga,deci tipic pentru un joc normal sa zic asa ca mai nou apare jocuri numai de la 5 giga incolo instalate!
                                si ca si o chestie asa, sa vezi jocuri gen ca si gears of war, frontliness,sau mass effect care au intre 9 si 11 Gb !
                                oricum tare Devil may cry 4,se merita jucat(mai ales cu un gamepad)te simti ca si cand te-ai juca pe o consola(se vede ca de acolo e luat)
                                ce-i care au asa ceva,sau au avut stiu despre ce zic
                                Last edited by wizard24; 11 July 2008, 23:16.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google