Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miezu View Post
    Are cineva idee cand se lanseaza(daca nu sa lansat deja)ultimul gta? (gta IV parca se numeste)
    GTA IV a fost lansat in aprilie deja dar doar pe consolele PS3 si XBOX 360, si e o mare porcarie acest gest al celor de la Take2 cei care detin licenta pt. GTA, pur si simplu au tradat cei mai multi fani ai lor, adica cei cu PC-uri
    ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• Hmm io tot cu Most Wanted am ramas mi se pare cel mai reusit din Gama NFS .. De dupa unde 1 si 2 care sunt si alea misto .. Whatever.. Momentan ma kinui la o misiune la HITMAN BLOOD MONEY ... :P
      nu exagera cu dimensiunea pozelor din semnatura .

Comment

• Acum 2 saptamani a fost anuntat GTA IV pe PC, va aparea pe 21 noiembrie in europa ...D-abia astept, dati un search pe youtube sa vedeti cat de realist este jocul
        ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• A JUCAT CINEVA GRANTURISMO?Super toate .Am 4 si nu pot sa-ljoc ca nu am ps2 ci doar psp iar 4 psp nu stiu de unde sa-l i-au ca mor sa-l joc.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Exista Granturismo si pentru PC?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Este 1 si 2 ptr pc.Ele functioneaza pe un emulator de psx si merge misto.vezi ca il gasesti torent.

Comment

• Daca joci gran turismo 2 si esti pasionat de masinute ti se va schimba total ideea de simulator auto.

Comment

• Jucam GRID,Call Of Duty,Colin McRae Dirt , NFS la greu

Comment

• Andrei, din pacate nu au facut nici un joc din seria Gran Turismo pe PC, dar s-ar putea ca urmatorul adica 5 sa apara si pe PC, acum om trai si om vedea
                    ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• Am inteles, merci pentru raspunsuri.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cei care nu au play station pot juca pe pc jocurile de pe play station 1(gran turismo 1si 2).Pentru asta trebe luat de pe net un emulator de play station (un progamel) iei si jocul ca-l gasesti ,il incarci si joci play station 1 pe pc de se rup tastele de la pc.Daca vrea cineva neaparat ii fac eu rost de gran turismo 2 pc.

Comment

• Intre stilul Crysis (cine a jucat) si Far Cry (la fel) a aparut Turok ! Aseara l-am instalat..Shooter belea mi se pare !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Salutare baieti....Daca puteti sa imi oferiti si mie niste invitatii pe torrente romanesti .. Sezonul de pescuit sa incheiat ..Prea frig noaptea....Si as dori sa mai pierd timpul...Un film..Joc... mai ales pentru baiatul meu ... Daca vreti va dau pm cu id-ul lu fii-miu ... scuzati-ma daca am postat gresit aici

Comment

• Chiar nimeni nu stie? .. Baiatul m-ia spus ca filelist-ul il stie .. Ar dori alte trackere ...Multumesc anticipat !!

Comment

• Pai ar mai fi iplay, czone, torrentbits si craiovatracker ( trebuie sa fi din Craiova pentru a avea acces la el ) ....

Din pacate nu am invitatii pe czone si iplay. Pe craiova nu poti sa intri iar pe torrentbits da'mi un mail ...

ontopic : Dota dota dota ....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google