Ca tot se vorbeste de masini din jocuri, are cineva Audi Q7 pentru San Andreas, sau Touareg fara roata de rezerva in spate?
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
-
nimeni nu batea Skyline la sprint-ul de pe loc, in nici un joc din seria NFS .. si ca sa acopar toate aspectele, fac referire la modul LAN/Online .. player vs player .. cu plecare "Perfect"
@ andrei .. nu ai gasit pe net? incearca sa cauti pe site-uri cu profil GTA
Comment
-
Originally posted by Danyutz@ andrei .. nu ai gasit pe net? incearca sa cauti pe site-uri cu profil GTA
Ma gandeam ca le o avea cineva.
Comment
-
Acura arata incredibil de bine, era printre putinele masini pe care se potrivea orice componenta si mergea chiar bine ... cam "puturoasa" la curbe .. dar look'ul compensa .. pacat ca au scos-o
btw, am citit ceva zvonuri cum ca, EA cauta posesori de masini sport, pt a inregistra sunetul, ma gandesc ca doar pt urmatorul joc din seria NFS, am vazut si lista cu carutze(e chiar bogata).. si cica ar oferi ~350$ pt masina.
Comment
-
doar daca apare ceva racheta RS, VR sau te miri ce denumiri mai au altele :P ... si sincer stiind-ui pe francezi parshivi .. iti dai seama cat ar cere pt licentza ... nu tin minte sa fii fost intr-un nfs vreo alta carutza frantzuza .. in afara de Peugeot.
Comment
-
mi-am pus CMR2005 .. dar sa fiu daca am tinut masina pe drum la vreo curba :| .. totally busted
Comment
-
Poate s-au gandit la 1300, face zgomot mai rau ca Loganu' deci e mai buna. )
Comment
-
apoi cred ... sigur o sa puna pe aia .. sport )
lasand jocurile cu cotetze, scot acum de pe torrents un RPG, Silverfall ... are 7GB
Atentionare de warez.
Comment
-
umm .. din cate am inteles .. asa din zvonurile alea, vor sa faca jocu pe 2 partzi realism si arcade .. that sounds preety cool
Comment
-
Si cum o sa se cheme jocul?
Comment
Comment