Nu joaca nimeni pe aici F1 Challenge? E singurul pe care il mai joc din cand in cand si nu cred ca am adversar la el . Se baga cineva sa ma contrazica?
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
@Danyutz: Din screenshoturi imi place cum arata. Cand apare o sa-l iau si eu sa vad cum e.
Comment
-
yup, e anuntat pe trimestrul 3 .. nu ma impresioneaza cine stie ce grafic si parca vad ca va fi un gameplay de rahat ca si la primul .. dar macar este Honda S2000 si alte maisini pe care nfs nu le are
Comment
-
Suna bine Honda S2000, alte masini care o sa mai fie?
Comment
-
habar nu am .. s2000 am zarit-o in filmuletz ..
Comment
-
Oricum cred ca o sa-mi placa.:p
Comment
-
a iesit LA Street Racing .. foarte smecher, combinatie intre nfs si simulatorul ala pe care-l jucati voi
slabi gameri pe site .. hai ca va mai aduc io noutati sa nu cumva sa va obositit cautand Monster Madness Gran Prix 4 Great Battle of Rome si pe asta il astept(nu sunt singurul) pt PC - Forza Motorsport 2Last edited by andrei; 30 May 2007, 14:20.
Comment
-
Forza Motorsport e frumos, mai ales ca are si BMW M6. Mie imi place si Import Tuner Challenge, pacat ca nu e nici asta pentru PC.
Comment
-
Comment
-
Nfs Prostreet. Sa zicem ca arata bine din screenshoturi. O sa apara pe 31 octombrie jocul, mai e ceva pana atunci.
Comment
-
-
Eu deocamdata mai am putin si termin nfs carbon .Belea joculFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment