A Aparut Nfs Undercover

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La placa video si ram-ul pc-ului are cerinte mici fata de alte jocuri

Comment

Underground 2 a fost cel mai reusit. ProStreet si Undercover chiar nu-mi plac ...

Comment

Undercover, eu zic ca e dezamagitor din nou ca si Pro Street-ul, pfff ce sa zic la grafica au bagat astia efectul acela de Blur(prea de tot) de te scoate din sarite,nici nu stiu de unde sa-l scot afara,plus ca diferenta sa zic asa de la o rezolutie de 1024x768 la una de 1280x1024 nici nu se vede diferenta la grafica ori ca ii pe 1024 ori ca e pe 1280 tot asa se vede, e aiurea rau facut la faza cu grafica,plus ca la misiuni nu te mai plimbi prin oras sa le cauti sau eu mai stiu ce ca la NFS-urile alea vechi,cand se iveste o misiune iti apare pe ecran ca trebuie sa apesi tasta TAB si te baga direct in ea! La fel si cu faza cu garajul tot, dai escape, go to garage ceva de genul si te trimite sa-ti tunezi cazanul si gata!
        Si asta parca e scos pe fuga de catre cei de la EA, ceva in genul "hai sa-l facem odata"!
        sigpic

Comment

Eu sunt de parere ca nici unul nu se compara cu Most Wanted eu personal ii singurul care imi place si care mi se pare ca merita sa il joci de la cap la coada
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Pe pc nici nu ma mai chinui ,dar pe psp e destul de fain ,m-am jucat azi pana mi-a murit bateria ,e cam greu si te enerveaza uneori
            Last edited by tTrust; 19 November 2008, 00:33.

Comment

Jocu nu e cine stie ce, dar masinile sunt cele mai noi modele actuale....
              sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Mai puteau lucra cei de la EA la joc macar vreo 6 luni. Asa, jocul pare nefinisat... Nu am apucat sa ma joc prea mult dar pana acum nu sunt incantat de grafica si handling-ul masinilor...
                sigpic

Comment

Faceti niste poze din joc si atasatile va rog
                  Its just a car ...

Comment

Nu pierdeti absolut nimic ... E extrem de plictisitor ... Faci aceiasi chestie emreu ... Grafia e aceiasi peste tot in toate zonele orasului ... Arata aproape identic .. Povestea pare interesanta dar din ce am vazut eu e sec si monoton ...
                    sigpicMy ride

Comment

Am jucat foarte putin ,nu am avut timp arata binisor dar se putea mult mai bine ,tot MW ramane febletea.Fain tare cursa pe autostrada cu depasirea si apoi distantarea la 300 m fata de oponent.Se pare ca iar s-au grabit cei de la EA

Comment

Asa ne obisnuiesc ei de ceva ani buni ca in fiecare an sa scoata cate un joc NFS...Mai bine ar scoate odata la 2 ani dar sa iasa ceva mai bun.

Comment

Jocul, personal imi pare o mare dezamagire. E frumos, dar engine e de tot kkt. Il joc pe o placa 8800GT Oc, kit geil ultra, ma rog calculator de crysis (si multe alte jocuri) full in DX9. E, la asta in 1280x1024, fara antialising sau V-sync la maxim agata, face frame cateodata... Nu e normal. Meniul e penibil rau de tot. Te arunca direct in joc, pe o strada. Ca sa ajungi la logatie ai un GPS, dar cred ca nu prinde semnal, nu ai o sageata care sa te duca la locatie. Grafica e un pic jenanta (pentru cerinte), un blur prost lucrat, niste refelxii negandite (pe vopsea mata se reflecta soseaua?!). Gameplay... Cum sa zic, masina e barca, la 200km/h sau la 50 m/h balanseaza fix la fel, intri cu peste 200 in ac de par si fuge un pic de cur (?!). Tuning-ul e pe pachete, sau daca vrei detaliat nu ai de unde alege nimic, 3 body kit, 4 capote... Gata vizualul (exagerez, dar cam asa e). La partea de performanta aceeasi poveste (NOS, suspensie... Nu mai sunt firme de unde sa alegi, macar de amorul artei). In rest... Ce sa zic. Mai il testez (ca sa nu zic joc) dar nu multa vreme, mai e un pic si apare GTA IV
                          Numai de bine si scuze ca "m-am lungit" atat.
                          sigpic

Comment

Na hai sa va pun eu niste Print Screen-uri!Cum se vede la mine enjoy
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Arata bine in poze,practic e la fel ca si in cele vechi,nimic nou.
                              O intrebare...Se poate juca si online...Sa intram mai multi de aici de pe forum sa jucam?

Comment

Sincer nu prea stiu daca s e poate juca inca on-line, nu stiu daca nu iti trebuie ceva patch!Dar optiunea in joc de play-online este dar nu am incercat sa vad daca merge,cred ca totusi iti trebuie ceva patch!
                                Aviz amatorilor, pe un 9600GT 4GB rami din care numai 3 imi vede,si proc intel de 3.000cam da sacari din cand in cand in joc, ceea ce cred ca e da la joc, e cam facut cu "stangul" grafica la el, cum zice si andy mai sus
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google