Originally posted by margelatu
View Post
A Aparut Nfs Undercover
Collapse
X
-
Supercar, iti recomand sa mergi pe un high end. Mai bine ia un 8800 GT, GTX sau un 4870 decat un 9600 GT, vei fi repede dezamagit si sa o vinzi... Mai greu. A bine, daca vrei sa joci "cum vine" jocul, e geniala 9600, daca ai pretentii...
Jocul, acum mere de minune, rezolutie nativa 1280x1024, tot la maxim, dar tot antialising, v-sync detalii. Ideea e ca nu arata stralucit. 8800GT Oc, 2x1GB geil ultra 5-5-5-12, procesorul nu e relevant, a mobo deluxe full modabila (asus m2n***).sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostNu ai optiunea aia, dar daca apesi pe tasta "V" o sa-ti vezi masina din fata, adica o sa vezi si ce ai in spate, asta e singura modalitate daca vrei sa vezi daca se mai tine cineva dupa tine in spate,numai ai grija sa nu intri in ceva uitandute in spate, eu am patit asa si chiar am pierdut si cursa din cauza asta))Cumpar volan de Duster
Comment
-
Salut. Imi va merge jocul oare pe componenetele astea ? Placa video ATI radeon x1650 250 mib, ram 1.5 gib si procesor 3.2. Si iar o chestie am observat cand joc most wanted imi sacadeaza si la mediu iar carbonul imi merge foarte bine cu toate la maxim. De la ce sa fie oare ? Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
In general ceea ce dau ei la recomandat cam aia e minim, asta ca sa mearga decent. Oricum jocul sta prost cu optimizarea. Mere pe cateva placi si gata, poate o sa iasa o editie de drivere special optimizate, sum s'a intamplat pana acum.sigpic
Comment
-
Originally posted by margelatu View PostAndy cred ca te referi la tehnologia SLI?Utilizarea a doua placi grafice ?Last edited by andy_x3m; 26 November 2008, 17:43.sigpic
Comment
-
Si referitor la SLI decat sa faci o investitie in 2 placi si sa te dai mare ca ai SLI D mai bine iti iei o placa grafica calumea,care isi face treaba la fel ca doua puse in SLI,iar la cum scot astia placi grafice tot mai smecheroase din 3 in 3 luni nu are rost SLI, cel putin asta ii parerea mea,sigpic
Comment
-
SLI e o tehnologie invechita si care nu prea mai are viabilitate pe piata. Crossfire-ul celor de la ATI/AMD e net superior, avand avantajul ca se pupa cu procesoarele AMD. Din cate stiu eu, se implementeaza tehnologia quadSLI, cu 4 placi video, care intradevar o sa aduca un mare plus celor care au nevoie de astfel de putere de procesare 3D.
Aporpos de SLI, va mai aduceti aminte "SLI-ul primitiv", 3dFX-ul... Acceleratoarele grafice cu 8 mega pe PCI, ce vremuri...sigpic
Comment
-
Am luat si eu acum nfs undercover si pot sa zic ca e naspa din punctul meu de vedere. Grafica e nasola rau chiar si cu detaliile la maxim. L-am jucat putin cu toate detaliile la maxim, rezolutia maxima si se misca binisor. Oricum o sa-l sterg din pc. Cel mai mult mi au placut undergound 1-2 si Carbonul. In rest nimic optimizat calumea. Most wanted imi sacadeaza ca dracu iar de panarama asta de undercover o grafica '' de exceptie '' si controlul masinilor de asemenea BLEAH. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Io zic ca ii cam aceeasi chestie, ma refer la actiunea din joc numai ca la asta nou, mai ai cateva misiuni noi care nu au fost in nici un NFS, gen sa furi masina si sa o duci nu stiu unde!Aaaa...Da si in asta in filmele dintre misiuni is chiar real people ;))) si 2 tipe bune )sigpic
Comment
Comment