Originally posted by vdmihai
View Post
A Aparut Nfs Undercover
Collapse
X
-
Jucandu-ma Undecover am vazut inca o tampenie..Pe langa faptu ca soferu sta "drept" nu face nimic...In mers farurile sunt aprinse..Dar stopurile spate nu..Mi se pare aiurea rau.Nu-i cine stie ce si Undecoveru asta..:|Cumpar volan de Duster
Comment
-
Off daca vrei sa alimentezi vezi ca e un gta vice unde se pute face asta si aveai si indicator de combustibil.Acum am vazut ce preturi sunt la placi .Eu am ramas in urma.Tehnologiile noi s-au ieftinit. MultWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by lucianbgl View PostMai margelatule, ia si tu o placa cu 512mb ram... Pana in 800 lei ai o multime de optiunisigpic
Comment
-
Eu am 8800 GT de la BFG si sunt foarte multumit..Dar tot nu inteleg de ce crysis imi perge perfect la 1280x1024 si NFS Undercover..Mai "agata" din cand in cand,chiar daca e pe 800x600 cu minim details sau pe 1280x1024 cu maxim detailsCumpar volan de Duster
Comment
-
Nu conteaza memoriile sa fie de 1GB daca ii ce-i cu ea dai bani degeaba pe ea si nu te ajuta nimica chestia aia, mai bine te orientez spre ceva ATI HD4850, de 512 si 256biti care merge de rupe, sau un GFOrce tot de 512 ceva de la BFG,sau EVGA sau ceva firma consacrata si o sa fi foarte multumit de easigpic
Comment
-
Eu nu reusesc sa il instalez! Iata si un print screen...Attached Files
Comment
-
Frumos jocu da tot la *TDU raman ;) (termint TDU si o sa termin si Undercover ...Asta dupa tezele cu subiect unic ;) ) ... In TDU e misto camera in care vezi volanu .. ceea un Undercover nu apare..... Iar in Undercover nu imi place ca acele curse ilegale se petrec ziua .......la fel ca in MW ...da tot o sa vreau sa il trec si pe asta in lista cu jocuri terminate ....;)
*TDU=Test Drive UnlimitedLast edited by NPoWer; 29 November 2008, 00:17.
Comment
Comment