scuzoaiele mele andrei am uitat ca ti-am vazut postul e de la oboseala. ca tot pe la 1 si ceva m-am culcat in ultimele nopti. scuze inca o data si te felicit pe tine primul pentru rabdarea pe care ai avut-o, dovada cea mai buna fiind calculatorul tau care inca este teafar bravo tie si lui bogdan pentru ca l-ati terminat. il astept pe NPoWer sa vad ce zice, dar am impresia ca nu mai posteaza pana nu il termina
Cel Mai Enervant Joc
Collapse
X
-
Originally posted by spanu View Postwww.haios.ro va recomand un joc cu cuburi..cine reuseste sa il faca sa il trimita la NASA si il angajeaza aia..
Later Edit: si inca un print screen.... acum astept angajarea la NASALast edited by danielliviu; 5 February 2009, 23:56.
Comment
-
...si unele comentariile de pe primele 2 pagini sunt criminale...radeam azi dimineata cu lacrimi cand le-am citit
am ajuns pana in curba a 5a dar deja nu mai am rabdare sa mai merg incet gata pe aziDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
http://www.fugly.com/media/flashdir/..._Maze_Game.swf asta era jocul de care ziceam ca era sa mor de inima. Succes celor cu inima buna!!! (ms koldun)
Comment
-
Originally posted by Loganu View Post
Comment
Comment