Niciodata! Esti sub influenta halucinogenelor cred, cand o sa am eu copil nici nu o sa stie el de steaua si de prostiile de aici...plus ca sangele- apa nu se face, eu sunt caine din tata in fiu.. Stiu cazuri inverse cu tati stelisti si fii DINAMOVISTI....de aceea si vorba cum ca urmasii sunt mai dezghetati la minte
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mah,,asa sa fie cum vrei tu,,mai intai fa un copil si se dea Dumnezeu sa fie sanatos,,apoi sa aleaga el echipa favorita si sa nu i-o bagi tu pe gat sau sa il iei la bataie pana zice ca tine CINE ESTE LIDERU?
Dar daca faci o fata ca mine? Poate o sa o dai la fotbal feminin in Canada,ca eu pe aici in Romanica nu am unde!
Comment
-
Originally posted by Champion View Poststeaua = copilul de haur, adi de la valcea
A cantat gigi manele ieri))))) ce tarani mama ce tarani )
Eu nu -mi mai prind mintea cu stelistii de tastaturica, probabil in 98 cand cumparam primul fular cu dinamo(il am si acum) si am mers in stefan cel mare la meci, multi dintre cocosi faceau clatite cu buny
In '98 multi dintre noi gustasem toate placerile vietii ,e posibil sa fii pufan pe aici !!Last edited by ROY; 18 December 2011, 04:56.
Comment
-
Originally posted by PCH View Postcand o sa am eu copil nici nu o sa stie el de steaua si de prostiile de aici...
Ete ce zicea odata unu pe aicisea... http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&...7Dmz1w27Sh3fXw
Ca s-a auzit de STEAUA si in BOLIVIA de la TV ..de pe vremea cand jucau si ei in Liga Campionilor cat si in alte competitii INTERZISE CAINILOR !
Comment
-
Daca mai aveam incredere intr-un arbitru din Romania, ala era Tudor. Dupa Tg. Mures-Dinamo pot spune ca Tudor ori e un arbitru de Liga secunda din Burundi, ca valoare, ori e hot din ala care face pe fata mare si nestiutoare.
Mi-aduc aminte cat se dadea Tudor asta de corect, ca avea o Dacia 1310, el care avea barem pe meci de 2-3 ori salariul lunar al unuia care avea Logan/Aveo sau chiar altceva mai buna. IPOCRIT.
Dupa cum a fluierat pentru Dinamo aseara, ii urez lui Tudor sa ajunga sa arbitreze la copii si juniori, sa fure si acolo o echipa si sa si-o ia de la parintii pustilor.
Originally posted by PCH View PostNiciodata! Esti sub influenta halucinogenelor cred, cand o sa am eu copil nici nu o sa stie el de steaua si de prostiile de aici...plus ca sangele- apa nu se face, eu sunt caine din tata in fiu.. Stiu cazuri inverse cu tati stelisti si fii DINAMOVISTI....de aceea si vorba cum ca urmasii sunt mai dezghetati la minte
Originally posted by PCH View PostVezi ca am salvat postul asta al tau si prin mai o sa ti-l pun sub nas
Da Doamne sa fie Vaslui, daca nu e Steaua!
Comment
-
-
La primavara noi o sa mai jucam 2 meciuri in europa ....cam cate atzi jucat voi tot anul ))))) .....
....dar aici nu mai e tudor numai e avram....si tre' sa o bagi in atze pe valoarea ta
una peste alta mai ai nevoie si de al 12-lea jucator.....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostLa primavara noi o sa mai jucam 2 meciuri in europa ....cam cate atzi jucat voi tot anul ))))) .....
....dar aici nu mai e tudor numai e avram....si tre' sa o bagi in atze pe valoarea ta
una peste alta mai ai nevoie si de al 12-lea jucator.....sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View Postii urez lui Tudor sa ajunga sa arbitreze la copii si juniori, sa fure si acolo o echipa si sa si-o ia de la parintii pustilor.sigpic
Comment
-
Iar scrieti pe aici aberatii pentru posturi?
Uitati ce avantajata e Dinamo ))
CFR şi Rapid, avantaje la infinit - Cele mai avantajate echipe în acest sezon
Echipa Greşeli pro - Greşeli contra
1. CFR 11-4
2. Rapid 9-3
3. Oţelul 3-0
4. Petrolul 5-3
5. Ceahlăul 4-2
6. FC Braşov 4-3
7. FCM Tg. Mureş 7-6
"CFR e echipa cu cei mai mulţi arbitri pro, nu mai puţin de 6, în timp ce Steaua şi Dinamo şi-au pierdut din influenţă"
1 Dinamo 18 12 4 2 32-10 40
7 steaua 17 8 5 4 23-14 29Last edited by PCH; 19 December 2011, 03:03.
Comment
Comment