If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Niciodata! Esti sub influenta halucinogenelor cred, cand o sa am eu copil nici nu o sa stie el de steaua si de prostiile de aici...plus ca sangele- apa nu se face, eu sunt caine din tata in fiu.. Stiu cazuri inverse cu tati stelisti si fii DINAMOVISTI....de aceea si vorba cum ca urmasii sunt mai dezghetati la minte
Mah,,asa sa fie cum vrei tu,,mai intai fa un copil si se dea Dumnezeu sa fie sanatos,,apoi sa aleaga el echipa favorita si sa nu i-o bagi tu pe gat sau sa il iei la bataie pana zice ca tine CINE ESTE LIDERU?
Dar daca faci o fata ca mine? Poate o sa o dai la fotbal feminin in Canada,ca eu pe aici in Romanica nu am unde!
A cantat gigi manele ieri))))) ce tarani mama ce tarani )
Eu nu -mi mai prind mintea cu stelistii de tastaturica, probabil in 98 cand cumparam primul fular cu dinamo(il am si acum) si am mers in stefan cel mare la meci, multi dintre cocosi faceau clatite cu buny
Tarani si norocosi dar ,jucam in alte galaxii si in alte domenii pe care oricum voi le cunoasteti de la TV sau din fata monitorului !
In '98 multi dintre noi gustasem toate placerile vietii ,e posibil sa fii pufan pe aici !!
Daca mai aveam incredere intr-un arbitru din Romania, ala era Tudor. Dupa Tg. Mures-Dinamo pot spune ca Tudor ori e un arbitru de Liga secunda din Burundi, ca valoare, ori e hot din ala care face pe fata mare si nestiutoare.
Mi-aduc aminte cat se dadea Tudor asta de corect, ca avea o Dacia 1310, el care avea barem pe meci de 2-3 ori salariul lunar al unuia care avea Logan/Aveo sau chiar altceva mai buna. IPOCRIT.
Dupa cum a fluierat pentru Dinamo aseara, ii urez lui Tudor sa ajunga sa arbitreze la copii si juniori, sa fure si acolo o echipa si sa si-o ia de la parintii pustilor.
Niciodata! Esti sub influenta halucinogenelor cred, cand o sa am eu copil nici nu o sa stie el de steaua si de prostiile de aici...plus ca sangele- apa nu se face, eu sunt caine din tata in fiu.. Stiu cazuri inverse cu tati stelisti si fii DINAMOVISTI....de aceea si vorba cum ca urmasii sunt mai dezghetati la minte
O dovada clara ca nu intotdeauna copiii isi depasesc parintii.
La primavara noi o sa mai jucam 2 meciuri in europa ....cam cate atzi jucat voi tot anul ))))) .....
....dar aici nu mai e tudor numai e avram....si tre' sa o bagi in atze pe valoarea ta
una peste alta mai ai nevoie si de al 12-lea jucator.....
La primavara noi o sa mai jucam 2 meciuri in europa ....cam cate atzi jucat voi tot anul ))))) .....
....dar aici nu mai e tudor numai e avram....si tre' sa o bagi in atze pe valoarea ta
una peste alta mai ai nevoie si de al 12-lea jucator.....
Voi vorbiti de arbitraj partinitor... esti sigur??? Zi-mi ca era o gluma si nu vrei sa comparam greselile pro dinamo si pro steaua .... Nica iti zice ceva?
ii urez lui Tudor sa ajunga sa arbitreze la copii si juniori, sa fure si acolo o echipa si sa si-o ia de la parintii pustilor.
Daca e asa cum se vorbeste acolo sigur si-o va lua....pentru ca parintii platesc (ban "lichizi") pentru ca juniorii sa joace si sa fie arbitrati corect.
Iar scrieti pe aici aberatii pentru posturi?
Uitati ce avantajata e Dinamo ))
CFR şi Rapid, avantaje la infinit - Cele mai avantajate echipe în acest sezon
Echipa Greşeli pro - Greşeli contra
1. CFR 11-4
2. Rapid 9-3
3. Oţelul 3-0
4. Petrolul 5-3
5. Ceahlăul 4-2
6. FC Braşov 4-3
7. FCM Tg. Mureş 7-6
"CFR e echipa cu cei mai mulţi arbitri pro, nu mai puţin de 6, în timp ce Steaua şi Dinamo şi-au pierdut din influenţă"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment