If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru steaua este un an bun , am catigat o cupa in fatza dalmatienilor,am terminat peste ei in campionat , i am umilit in groapa , si ne am calificat in primavara europeana...
Dinamo a castigat campionatul de toamna...
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Miauuuuuu....miauuuuuuuu!! Urla cateii rosii acum ca...cica sunt cei mai buni in liga lui Mitica!!! Cind o fi sa se lupte iar cu "pescarii" si cu 17 Nentori ...isi vor pastra din nou energia pentru a se lupta cu Ceahlaul,....Vointa Sibiu,...Petrolul.....Miauuuuuuuuuuuuu!!!
Miauuuuuu....miauuuuuuuu!! Urla cateii rosii acum ca...cica sunt cei mai buni in liga lui Mitica!!! Cind o fi sa se lupte iar cu "pescarii" si cu 17 Nentori ...isi vor pastra din nou energia pentru a se lupta cu Ceahlaul,....Vointa Sibiu,...Petrolul.....Miauuuuuuuuuuuuu!!!
din pacate pentru steaua cu echipele astea se castiga campionatul......
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Este perfect adevarat ce spui!!! Dar renumele unei echipe adevarate se cistiga si se mentine cu rezultate si ..in cupele europene!!! Si daca mi-aduc bine aminte erau unii care s-au pregatit ani la rind pentru Champions League pe ...punctele generate de rezultatele altora...!!! Iar acum vin si intreb: daca Dinamo cistiga campionatul(scenariu perfect plauzibil)...unde va juca in Europa???....in afara de tururi preliminare???
Este perfect adevarat ce spui!!! Dar renumele unei echipe adevarate se cistiga si se mentine cu rezultate si ..in cupele europene!!! Si daca mi-aduc bine aminte erau unii care s-au pregatit ani la rind pentru Champions League pe ...punctele generate de rezultatele altora...!!! Iar acum vin si intreb: daca Dinamo cistiga campionatul(scenariu perfect plauzibil)...unde va juca in Europa???....in afara de tururi preliminare???
Ati batut pe Real Madrid? Ati oprit Barcelona din drumul catre a 10 cupa a campionilor consecutiva?? Milan a refuzat sa joace cu voi de frica? Bah baieti, vedetele de la aek larnaka nu aveau habar cine dreacu e steaua si ca au castigat si ei cupa pe timpul impuscatului....vai ce tari sunteti voi ...CINCILIENILOR!
Au si ei rezultate in europa cu bate borisov, aek larnaca si (nici macar) macabi haifa....cum ati dat de o echipa buna cum ati fost pilaf....Rosemborg, Notre respect Anderlecht, Slavia Praga etc Sunteti tari ca fularu...pacat ca nu va stie nimeni, doar voi va stiti!
Da, plus Italia si altii care stiu ce e ala fenomen ultra...suntem singura galerie din Romania care a primit felicitari oficiale de la peluze importante de afara....ce naspa de voi!
@PCH Au si ei rezultate in europa cu bate borisov, aek larnaca si (nici macar) macabi haifa....cum ati dat de o echipa buna cum ati fost pilaf....Rosemborg, Notre respect Anderlecht, Slavia Praga etc Sunteti tari ca fularu...pacat ca nu va stie nimeni, doar voi va stiti! [/QUOTE]
)))) voskla plosk, 17 neuroi...forte ale fotbalului mondial )) asa asa mai zi ))
bree lesin de ras si mai am treaba...
@PCH Au si ei rezultate in europa cu bate borisov, aek larnaca si (nici macar) macabi haifa....cum ati dat de o echipa buna cum ati fost pilaf....Rosemborg, Notre respect Anderlecht, Slavia Praga etc Sunteti tari ca fularu...pacat ca nu va stie nimeni, doar voi va stiti!
)))) voskla plosk, 17 neuroi...forte ale fotbalului mondial )) asa asa mai zi ))
bree lesin de ras si mai am treaba...
[/QUOTE]
Noi nu ne batem cu pumnii in piept ca am facut si dres...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment