Toata lumea in Antalya.
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am fost in Burundi, nu-mi placea cafeaua.
In pauza asta competitionala nu va fi liniste deloc, iar apar conducatorii sa se injure la TV, au si material de tocat dupa ultima etapa. Cred ca sterg posturile de sport, pana in februarie, cu toate ca ma mai uit la engleji.
Comment
-
Eu vreau sa spun ceva. Cred ca pe acest thread s-a facut o gasca draguta, cativa care tin la glume, cativa care nu. Unii mai acizi, altii mai cuminti.
Poate ca uneori am sarit si eu calul, poate i-am deranjat pe unii, cer scuze, nu o luati in nume de rau.
Sunt convins ca daca vreodata ne vom intalni putem sa bem o bere impreuna fara nici cea mai mica problema.
Ca sa si exemplific, cand spun "pechinez" sa nu credeti ca spun tuturor dinamovistilor, nu pot eu sa-i zic lui Zeu pechinez cu toate ca este cu noi aici de vreun an si ceva cred. Nu, nu-mi permit.
Dar lui PCH ii spun nene , ca el asta este , pechinez, , parca si lui Champion i-as spune.
Pana una alta, vorba lui Mister, pe care il sustin in incercarea sa de a-l surclasa/subordona pe Champion in concursul nostru, , haide toti in Antalya ca acus' vine meciul cu Twente.
Forzza Steaua.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Recunoaste ca te-ai dus ieri la poarta la moderator pechinezule sa te rogi sa-mi dea ban!
Pai nu dai tu ochii cu mine, ma? Vai!
Mai tii minte cand ne-am intalnit in seara cand Steaua a castigat Cupa Romaniei impotriva lui Dinamo, gol Barboianu, Fane Barboianu, , de nu mai stiai pe ce coclauri s-o iei cu masina da?
Cand ti-o fi mai rau si mai rau atunci am sa te caut pechinezule! In gaura de sarpe, am zis!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostEu vreau sa spun ceva. Cred ca pe acest thread s-a facut o gasca draguta, cativa care tin la glume, cativa care nu. Unii mai acizi, altii mai cuminti.
Poate ca uneori am sarit si eu calul, poate i-am deranjat pe unii, cer scuze, nu o luati in nume de rau.
Sunt convins ca daca vreodata ne vom intalni putem sa bem o bere impreuna fara nici cea mai mica problema.
Ca sa si exemplific, cand spun "pechinez" sa nu credeti ca spun tuturor dinamovistilor, nu pot eu sa-i zic lui Zeu pechinez cu toate ca este cu noi aici de vreun an si ceva cred. Nu, nu-mi permit.
Dar lui PCH ii spun nene , ca el asta este , pechinez, , parca si lui Champion i-as spune.
Forzza Steaua.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostHai hai pana aici ))) pai ce faci te bagi peste mine , pai eu cu cine ma mai tachinez)))
Originally posted by PCH View PostPAU, taci dreacu....erai ratacit atunci! Ce noroc are al dreaaacu om, baaaai nene!
Bai baieti cand s-a dat jos din masina, stiti ce voia sa faca? Sa dea noroc cu mine si sa plece! Huooooo!
Te caut si-n desert pechinezule!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Si stati sa vi-l mai spun ce-a facut!
Cand a fost Campionatul Mondial el una si buna Ubber Alles Nemtia. Bah esti nebun! I-am spus sa stea dreacu potolit ca Spania va castiga, el nimic.
S-a dus el sa parieze pe meci, Germania - Spania, ghiciti pe cine a pariat? Hai ghiciti!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment