Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aha...pai ar fi timpul sa va duceti, uite, echipe mari precum steaua in tara lor, unice, neegalabile, au picat..gen River!

Comment

• Pai tu n-auzi ca va lasam pe voi mai intai si-apoi mai discutam. Vorbesc eu cu latifundiarul daca e.....
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Pai nu e Dinamo cea mai tare si mai mare ma....voi sunteti!

Comment

• Da ma. Atunci asteapta ca-ti spun eu cand retrogradam, bine?
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Cu viitura sa va duceti....cu Dunarea! )))

Comment

• Sa tii telefonul fix, cel cu disc, aproape si sa raspunzi imediat!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Gata cu "Cearta" ..sa se inchida taraba ...Ne revedem la meciul cu TWENTE ca in baza lui Dinamo nu ne mai revedem NICIODATA

SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI PE ANUL 2012 TUTUROR STELISTILOR SI ""DUJMANILOR"" DE PRETUTINDENI !!!

Comment

• Merci Mariane, asemenea!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• @ pau si pch daca nu mai aveti minute spueti mai baieti ca va fac eu trasfer)))))
                    noroc ca a luat pau ban ca umpleati 5 pagini)))
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                      Ma scuzati ca va intrerup, dar in caz ca intereseaza pe cineva, in jocul nostru, clasamentul dupa 18 etape, sta cam asa:

1. Champion - 85 p.
                      2. mr.K - 84 p.
                      3. ZEU69 - 79 p.
                      4. DISSSEL - 78 p.
                      5. PCH - 76 p.
                      6. Niki B - 72 p.
                      7. yrman; tifosbt76 - 69 p.
                      8. ROY - 68 p.
                      9. Eu4yas; cosmin_BR - 67 p.
                      10. MARIUS_BR - 64 p.
                      11. Gozmin - 57 p.

Sebi_NT si Mario n'au jucat etapa asta, asa ca raman cu punctele de saptamana trecuta.

Cei ca au jucat in toate etapele sunt, in ordinea numelelor de pe tricou: Eu4yas, mr.K, Champion, Niki B, ROY si DISSSEL.

Vacanta placuta!
                      Niki ,multumesc pentru seriozitate si promptitudine !

E adevarat ca s-a format un anturaj placut cu fotbalul asta ,cu bunele si cu relele sale . Dorinta mea principala este sa ofer berea unui Stelist (sau,lui Niki ),daca ajung ultimul in clasament !

Va doresc un Craciun Fericit la toti !!

Comment

• Atata timp cat pixul si hartia sunt la mine, se rezolva.
                        Doar imi spui ce loc vrei si te'am aranjat.

Sarbatori fericite si tie, domnule!
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Aha...pai ar fi timpul sa va duceti, uite, echipe mari precum steaua in tara lor, unice, neegalabile, au picat..gen River!
                          Hai mah, lasa-ne cu River, aia au tricouri cu alb si rosu, adica seamana mai mult cu voi.
                          Steaua aduce mai mult cu Boca Juniors , acolo unde a jucat cel mai mare fotbalist al lor, asa cum si Hagi a jucat la Steaua.

PCH, deci cum era ma cu portierele alea proaspat vopsite in perioada finalei de Cupa?

PAU, cred ca anul asta, Steaua ii surclaseaza pe Dinamo, ca raman astia fara colti, si-si cauta astia dintilog veterinar.

Comment

• Am vazut mai devreme la stiri cum se lauda cercopitecul ca la luat pe Chipciu la recomandarea finului .....cica si pe rusescu si nikolici tot la recomandarea finului i-a luat....el nu stia de niciunul dintre acestia trei! ...in conditiile in care Dinamo nu face transferuri si nu arata si conducerea putina bunavointa sper sa nu castigam titlul.....nu merita! De ce sa vina banii? Sa isi faca ei cine stie ce alte combinatii iar jucatorii buni sa-i recomande rivalei? Ce nervi mi-a facut de dimineata asa....

Comment

• colegul silviu trece prin momente delicate,si a pierdut bunica - condoleante
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• Condoleantele mele. Sunt alaturi de tine cu un gand bun!
                                Last edited by Eu4yas; 22 December 2011, 12:57.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google