Aha...pai ar fi timpul sa va duceti, uite, echipe mari precum steaua in tara lor, unice, neegalabile, au picat..gen River!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Niki B View PostMa scuzati ca va intrerup, dar in caz ca intereseaza pe cineva, in jocul nostru, clasamentul dupa 18 etape, sta cam asa:
1. Champion - 85 p.
2. mr.K - 84 p.
3. ZEU69 - 79 p.
4. DISSSEL - 78 p.
5. PCH - 76 p.
6. Niki B - 72 p.
7. yrman; tifosbt76 - 69 p.
8. ROY - 68 p.
9. Eu4yas; cosmin_BR - 67 p.
10. MARIUS_BR - 64 p.
11. Gozmin - 57 p.
Sebi_NT si Mario n'au jucat etapa asta, asa ca raman cu punctele de saptamana trecuta.
Cei ca au jucat in toate etapele sunt, in ordinea numelelor de pe tricou: Eu4yas, mr.K, Champion, Niki B, ROY si DISSSEL.
Vacanta placuta!
E adevarat ca s-a format un anturaj placut cu fotbalul asta ,cu bunele si cu relele sale . Dorinta mea principala este sa ofer berea unui Stelist (sau,lui Niki ),daca ajung ultimul in clasament !
Va doresc un Craciun Fericit la toti !!
Comment
-
Originally posted by PCH View PostAha...pai ar fi timpul sa va duceti, uite, echipe mari precum steaua in tara lor, unice, neegalabile, au picat..gen River!
Steaua aduce mai mult cu Boca Juniors , acolo unde a jucat cel mai mare fotbalist al lor, asa cum si Hagi a jucat la Steaua.
PCH, deci cum era ma cu portierele alea proaspat vopsite in perioada finalei de Cupa?
PAU, cred ca anul asta, Steaua ii surclaseaza pe Dinamo, ca raman astia fara colti, si-si cauta astia dintilog veterinar.
Comment
-
Am vazut mai devreme la stiri cum se lauda cercopitecul ca la luat pe Chipciu la recomandarea finului .....cica si pe rusescu si nikolici tot la recomandarea finului i-a luat....el nu stia de niciunul dintre acestia trei! ...in conditiile in care Dinamo nu face transferuri si nu arata si conducerea putina bunavointa sper sa nu castigam titlul.....nu merita! De ce sa vina banii? Sa isi faca ei cine stie ce alte combinatii iar jucatorii buni sa-i recomande rivalei? Ce nervi mi-a facut de dimineata asa....
Comment
Comment