Originally posted by Champion
View Post
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.K View PostGreu ca echipa sa ai milioane de suporteri, asa ca Steaua. Acestia vor mereu performante, performante, trebuie sa tii pasul, sa te califici in Europa, sa bati rivalele.
De unii e asa de usor, la fel de usor cum era cand jucam in echipa scolii in clasele primare, aveam cam 150-151 de suporteri.
@yrman, Torje a jucat bine in 2011. Atat. Fii obiectiv.
O fi fost cel mai bun mijlocas dreapta din Romania, dupa ce a plecat Banel. Asta dovedeste ca e un campionat slab valoric, nu ca ar fi Torjinho vreo stea mondiala.
Adica banel juca aici mai bine decat Torje? ... ok, parerea ta .... dar am dubii in obiectivitatea afirmatiei tale.sigpic
Comment
-
-
Hai sa vedem cateva meciuri in care Dinamo a facut de ras Romania! Atentie si la cei 4 suporteri de pe stadion!
1....Bayer Leverkusen
2....TSKA Moskova (detinatoarea trofeului din acel moment)
3...Everton
4..Shaktior tur
5...Shaktior retur
6...Minunea de la Liberec!!!
7...Beshiktas
8...BenficaLast edited by PCH; 29 December 2011, 16:25.
Comment
-
Ala cu Poltava nu l-ai gasit?
Ca e ultimul.
Un dinamovist (M. Lucescu) zicea asa: esti la fel de bun ca ultimul tau meci. In cazul asta, cel mai bun meci din Europa.
Comentarii ale suporterilor academicieni dinamovisti:
sa-mi bag p*****aaaaa in steaua....m******eeeee steaua.......stelistii p#$ii...."noi jucam cu lyon".....si noi cu finalista cl.....forzaaaaaaaaaa dinamobine co***eeeeeeeeeeeee M**E STEAUALast edited by mr.K; 29 December 2011, 16:31.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post@Marian, cred ca ai fost numit turnator.
Hai Steaua!
Aaaaaa nu suport sa vad astfel de HIEROGLIFE......Si inca un an cu #$%^ in ghencea!Last edited by Ivan Marian; 29 December 2011, 16:33.
Comment
-
Si uitati si meciurile Stelei cu echipe cunoscute si nu cu bastinasi, pescari, patinatori sau macaragii:
1...Rosemborg!
2...Hahahaha,....We love you BOOROO! (mare antrenor camiloiu!)
3...Napoli
4...Maccabi
Cand joaca si ei cu o echipa de fotbal...cum se duc pe copca! La mai multeLast edited by PCH; 29 December 2011, 16:38.
Comment
Comment