Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma duc sa fac rost de poxipol, ceva.....Si sa mai cumparati niste suc ceva . Pecehas nu stie sa bea alcool, din 2 degete de spuma e praf.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Sa va fereasca Dumnezeu sa vedeti un meci cu mine....genul ala cu Boro, sau Napoli!

Comment

• Eu cred ca PCH a plecat acum sa se imbete pulbere de suparare, sa dea SMS-uri lui Badea si Savulescu si sa le ceara transferuri si o analiza la ce n-a functionat in meciul de la Bucuresti cu Poltava.

Sa va fereasca Dumnezeu sa vedeti un meci cu mine....genul ala cu Boro, sau Napoli!
        Sau tu cu mine unul ca ala cu Valencia, sau Betis, sau Rapid in sferturi.
        Sau mai ales, ultimul Dinamo-Steaua.

Pedeapsa lui PCH va fi ca macar un copil de-al lui sa tina cu Steaua.
        Last edited by mr.K; 29 December 2011, 17:22.

Comment

• Stiu foarte bine ce nu a functionat in ambele manse...le vom fixa pana in vara si din toamna lui 2012 speriem Europa! IAR!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
            Sa va fereasca Dumnezeu sa vedeti un meci cu mine....genul ala cu Boro, sau Napoli!
            Dar daca ne uitam la Dinamo - Vorskla Poltava?

Pai tu faceai atac de cord ma!

Originally posted by mr.K View Post
            Eu cred ca PCH a plecat acum sa se imbete pulbere de suparare, sa dea SMS-uri lui Badea si Savulescu si sa le ceara transferuri si o analiza la ce n-a functionat in meciul de la Bucuresti cu Poltava.
            E cu mine pe mess, il invat sa umble cu un stick de memorie .
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Da, imi cerea meciul cu Boro si i-am spus ca nu stiu cum sa-l arhivez....prea multe goluri si nu intra!

eu4yas...ia felia!

Comment

• Sa mi le pui si pe cele ale lui dinamo. De vreo 5 ani incoa! )))))))

Numai ca iti va trebui cateva baxuri de stickuri!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Noroc de Dinamo, ca astia-s asa mici in Europa ca intra si pe un floppy de-ala de 1.44 Mb.

Comment

• e bine ca intra!

Comment

• Cateva poze cu scorurile eliminarilor si gata.
                      Ce naiba poti gasi despre Poltava? Doar nu-i Milano.

Comment

• Haaaaaaaaaaaahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaha !
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• PCH pune pe o hartie 46>36 si le faci felicitari de anul nou ... nu trebuie nici stick nici floppy ....
                          sigpic

Comment

• Cu tecticatie.....
                            Attached Files
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Pch pune si cate campionate avem in fata voastra,pune si cate cupe avem in fata voastra,pune si cate meciuri jucate in Europa avem in fata voastra,,PUNE TOT sa vaza tot poporul ca nu este mintit cu televizorul

Comment

• E prea mult de scris pentru ca in dreptul fiecarui titlu sau cupa obtinuta de stana trebuie sa scriu si cum a fost obtinuta....datorita lui ceausescu pcr, ceausescu si poporu...sacosa, valiza, geamantanu', bricheta si asta inseamna sa fac letopiset sau sa blochez forumul..oricum nu intereseaza pe nimeni cum a furat steaua toate titlurile pe care le are in "vitrina". Apropo, se fac 6-7 ani de la ultimul titlu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google