If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tovarasu', mai pune de un al 14-lea congres si analizeaza mai atent trofeele lui Dinamo....ai gresit putin. Mai am nevoie sa stiu in 2000 si in 2004 cine ca castigat Supercupa Romaniei.
Multumesc anticipat! Si inca ceva:
Dinamo este prima echipa romaneasca participanta in Cupa Campionilor Europeni, editia 1956
* Dinamo este prima echipa romaneasca care s-a calificat in semifinalele Cupei Campionilor Europeni, editia 1983-1984, si in semifinalele Cupei Cupelor, editia 1989-1990.
Deci cand Dinamo juca prin cupa campionilor altii erau cu caprilii la pascut si se incaltau cu stangu' in dreptu'!
))))amintiri din cresa
bre noi vorbim de cupe nu de calificalificari )) ....a era sa uit gooooolll nila min 90+
Tot traiti voi din amintiri.
Se stie foarte bine de ce Steaua a fost in perioada aia cea mai buna echipa din Romania.Vreti sa va zic eu ?
Pentru ca Ceausescu tinea cu Steaua si cei mai buni jucatori la Steaua ajungeau,ce nu ajungea la Steaua ajungea la Dinamo.
Asa ca nu o sa mai fie Steaua niciodata ce a fost.
Echipa satelor , a mediocrilor, a habarnistilor si mai ales a CETATENILOR ) Pacco tu vorbesti de ceausescu si de perioada aceea)) pai tu crezi ca ei au habar ce se petrecea atunci? Sunt stelisti de televizor si tastatura ...doar gura ce e de ei ca in rest...)))) rup forumurile in doua, la stadion mai rarut ca i mai dragut.
Poate o sa simtiti si voi gustul de a incuraja echipa preferata , sa mergeti intr-o deplasare cu baietii, sa invatati doua trei cantece. Mai lasati semintele !!!
Patronul Stelei face zilnic băi de mulţime în staţiunea braşoveană. Fostul oier a găsit acolo tot ceea ce-şi doreşte: multe camere de televiziune, o grămadă de gură-cască şi atât de îndrăgitele oi.
Cum va prezinta un ziar cat de cat normal! Mi-ar fi rusine.....La multi ani tuturor!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment