Urmeaza MACELUL )))))))))) JIHAAAAAAAAAADDDDDD
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View PostNici macar ala....e un idiot, te asigur! Nu ai vazut cum a dat afara antrenorii si ala....cred ca Tiriac ar face treaba dar nu se coboara el la nivelul asta!
Am spus Nicolae pt ca stiu ca este dinamovist si pare un om care se mai si implica + ca ar avea si latifundiarul un concurent nebun si serios cu care s-ar putea bate. Altfel, cu comunistul de Badea nu va vad bine.
Originally posted by DISSSEL View PostBicfalvi cica e deja caine....pacat era printre favoritii mei....
Originally posted by Champion View PostUrmeaza MACELUL )))))))))) JIHAAAAAAAAAADDDDDD9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostBicfalvi cica e deja caine....pacat era printre favoritii mei....
Bicfalvi e un fel de cal troian plasat la dinamo in curte.
Wesley probabil ramane la Vaslui, sa fie sanatos, e bun Nikolici, Wesley l-ar fi scos din echipa.
Apropo, astia de la echipa cainilor, va rog sa-l invatati pe Zuluf ca supozitoarele nu se baga prin gura, se baga in partea opusa.
Comment
-
Hahahahahahahahahahahahahahhaha!
Nu stiu de ce dar bufneste rasul grav de tot! ))))
Balgradean degajeaza in copaci, copilul de mingi Zuluf intra pe teren fara sa vrea si incredibil(!!!!), vedeta Tucudean trage in spital ratand astfel mareaaaa ocazieee!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
jihaaaaaaaad maxim...... nimic nu veti castiga anul asta)) !!! Oierul va fi dezamagit total CA DE FIECARE DATA dupa marile campanii de transferuri! Asa prost e incat a luat un jucator de care nu avea nevoie.. ori rezerva lui tanase ori fundas de banda(post care n are nicio treaba cu parvulescu...Asta daca pleaca Latlo altfel nici acolo) iar sparge banii aiurea JIHAAAAAD
1
2
3
4
5
6
7
8
...
n!Last edited by Champion; 6 January 2012, 17:26.
Comment
-
Originally posted by ROY View PostPoate in viitor voi merge si eu din nou pe stadioane ,cine stie ?!
http://www.libertatea.ro/detalii/art...ta-372840.html
ce zmei sunteti voi in haita..dar cand simtiti "raceala " de la catuse toti sunteti cu privirea la bocanci))))
ce nu inteleg eu de ce va strangeti pe stadioane??? ca pe camp e mai ieftin ... ori cum nu aveti treaba cu meciu, ori care ar fi ala, eu cred ca e mai ieftin pe camp sa te iei la bataie sa injuri sa dai cu fumigene si nu te mai incurca nici politia ...
iar pe stadion sa se joace fotbal , ca din acesta cauza se numeste stadion....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment