If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iti raspund acum degraba si oricui ma mai intreaba: gol Nila!
De caruta ramaneti, v-au umflat profesorii notele de sunteti pe primul loc.
Presupunand iarasi prin absurd ca pana la meciul cu Steaua sunteti campioni (da-mi voie sa am rezerve mari, cat rezervele naturale ale Rusiei), Steaua o sa va arate cum trebuie sa fie o campioana, abia astept sa bifam un 5-1 cu voi, golul vostru fiind logic, din penalty.
vorbim degeaba acum...sa lasam rezultatele sa vorbeasca ..sa vedem cum se vor integra noile achizitii , etc... Rezultatele vorbesc !!!Deocamdata ciocul mic si joc de glezne ,,, DINAMO e nr.1 , e si in semifinale !!! Hai va pup din mers
era vorba de torje la comentariul cu clasa mai bine cel mai prost in camp italiei decat idolul rrom in campionatul frantei
Stiu, voi aplicati numai pe partea de drum care va convine.
Cand de de la locul 1 pana la 2 e fix un punct, mie mi-ar fi oarecum sa strig peste tot ca-s campion, avand un retur in fata, cu transferuri naucitoare gen Stratila si Zuluf.
Cine e pe primul loc/ Cine e pe primul loc/
DINAMO eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DINAMOOOOO eeeeeeeeee!
SA NA TA TE la gaini de pe primul loc!
Imi e ciuda ca va rup altii pana jucam noi cu voi, Steaua va fi inca o echipa ce o sa va faca de ras in retur, n-o s amai conteze pana la etapa aia, deja veti fi obisnuiti, dar ...tot e bine sa bati dinamo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment