La mine la bloc niste baieti (vreo 15) au scos un TV in fata blocului sa se uite la meci =) gata 2-0 nu mai avem nici o sansa
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meciul asta ?? Consider ca au jucat prost mereu..Sa zic, mai putin in meciul cu Italia !
Retineti , nu am dat nici un sut pe poarta de 70 minute . N-ai cum sa ai pretentii sa treci de grupe in halul asta !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Marius Niculae=varza total
Daniel Niculae=la fel de varza pot sa zic
si mai sunt multi care nu au ce cauta aici la nationala...Cum ar fi B.Nicolita(alearga mult si prost,da pase total aiurea)
Totusi mi-a placut cum a jucat Mutu(cat de cat binisor)
Comment
-
Prea mult noroc a avut Piti pana acum . Mai tre sa joci si fotbal pentru a castiga meciuri , nu avem noroc cu carul ! Mi-a placut tactica lui : degajare de la Rat sau Tamas , pe Mutu si ATAT ! E si greu sa-ti dai seama de tactica astasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ce s-au mai dezumflat colegii mei de birou..."ii batem cu 2-0" la table...Au jucat cu echipa a 3-a si tot degeaba, nu i-am putut bate. Italienii mai intotdeauna au inceput prost si totusi au ajuns departe in competitii. Isi reveneau de la meci la meci, spre deosebire de noi, care dupa min 70 nu mai existam pe teren. Deh, campionat greu, jucatori obositi...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
NU inteleg de ce orice "jucator" din afara este si titular in echipa Romaniei, chiar daca joaca la strainezi acolo in divizia a 2-a sau a tz-spea . Cred ca avem atacanti destul de talentati in tara , care au rezultate foarte bune , nu Daniel Niculae ( a dat 2-3 goluri la clubsi s-a terminat benzina) Marius Niculae (asemanator, un el de renegatul ) , Fl Petre care alearga mult si prost si mai are si 1.60 m inaltime..Etc etc. Pacat!sigpic
Comment
Comment