Originally posted by Ivan Marian
View Post
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu ma intereseaza ca a semnat cu Dinamo, nu sunt subiectiv, dar imi place mult pustiul ala...ma refer la acel jucator cu numarul 91 de la steaua. Asta o fi? Mie imi placea la maxim! Sper sa prinda prima echipa si sa fie bine ca sa nu fie rau ....am inteles ca are cateva ifose in cap, dar il rezolva un Danciulescu, Marius Nicolae, Catalin Munteanu, Cosmin Moti, jucatori cu greutate in fotbalul romanesc....
Comment
-
Originally posted by PCH View Postam inteles ca are cateva ifose in cap, dar il rezolva un Danciulescu, Marius Nicolae, Catalin Munteanu, Cosmin Moti, jucatori cu greutate in fotbalul romanesc....
Aia au cele mai multe ifose in cap decat toti fotbalistii din liga lui Mitica la un loc
Auzi tu,,,jucatori cu greutate,,, la cat de prosti sunt nici nu ma mir de ce nu s-au calificat si ei anul asta in Europa
Of of of mah,,mai ai de scos multe dume din astea pe anul 2012 ?
Ps..parca cu aia 4 de mai sus ati "PERDUT" cupa si meciul din groapa cu STEAUA si nu ati trecut de cursa calificarilor in EuropaLast edited by Ivan Marian; 9 January 2012, 20:18.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostNu ma intereseaza ca a semnat cu Dinamo, nu sunt subiectiv, dar imi place mult pustiul ala...ma refer la acel jucator cu numarul 91 de la steaua. Asta o fi? Mie imi placea la maxim! Sper sa prinda prima echipa si sa fie bine ca sa nu fie rau ....am inteles ca are cateva ifose in cap, dar il rezolva un Danciulescu, Marius Nicolae, Catalin Munteanu, Cosmin Moti, jucatori cu greutate in fotbalul romanesc....Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Dar Il Luce, carnetul de sofer, l-o fi luat?
Cica: "vatmanul a vrut sa dea peste mine".
Eu as introduce la scoala de vatmani cursuri obligatorii despre cum poti face curba cu tramvaiul IESIND de pe sine.
CTP, despre cazul Lucescu: "Este adevărat că vatmanul are legături cu mafia rusă?"
Editorialistul Gândul, Cristian Tudor Popescu, şi Andrei Luca Popescu au comentat acuzaţiile aduse de Mircea Lucescu la adresa vatmanului tramvaiului implicat în accidentul produs de antrenorul de fotbal. "De ce vatmanul nu a încercat să vireze, să iasă cu roţile de pe şine şi s-o ia pe asfalt pe lângă gipul lui Lucescu?", este una dintre întrebările la care CTP aşteaptă ca anchetatorii să afle răspuns.
Comment
Comment