Dar nu a zis nimeni ca nu ar fi si stelisti de calitate....vai ce antiteza!!! Un exemplu concret pentru mine esti tu, chiar daca mai ai scapari uneori . Un alt exemplu a fost un domn cu care am calatorit la cuseta pe ruta Bucuresti-Cluj (ce vremuri )....i-am zis direct dupa ce am facut cunostiinta, "sunteti stelist de tribuna 1"....a ramas si ma intrebat, "dar de unde stii"....oho, oi fi eu tinerel ca varsta dar cand vine vorba de stadion am vazut multe! A fost fair-play si a recunoscut dominarea noastra categorica din ultima vreme!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Un exemplu concret pentru mine esti tu, chiar daca mai ai scapari uneori
A fost fair-play si a recunoscut dominarea noastra categorica din ultima vreme!
Comment
-
Mie imi place sa merg pe drum asfaltat, sa am panouri electronice din 10 in 10 km si care sa ma anunte cu privire la starea drumului, nu am cum sa trec pe drumul vostru forestier, plin de hartoape, praf si noroi. Buna incercarea, dar nu vreau sa involuez. Pentru voi as putea pune o pila, un curs de reeducare si aia e! Mai putin pau, ala nu are ce cauta pe stadionul Dinamo, Templul Fotbalului Romanesc!
Comment
-
Era sa zic eu ceva acum dar mi-e rusine!
Taci din gura ca pana sa ajunga ala templu mai trebuie sa mai SUDATI 2 caramizi la Tribuna Oficiala!, si-asa inexistenta!
Nu involua, ramai SUS ca NU te vede nici dreacu! Tu esti high de la tras pe nas ma!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostEu stiam numai de PCH, Champion si Zeu69.
Cred ca au votat fiecare de 5-6 ori de au iesit 17 la numaratoare.Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostAAAAAaa inca nu m-am trezit bine,,Acu beau cafeaua,,,Care e treaba cu 17 FANI ???Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment