Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dani , eu nu m-am uitat sa vad ce rezerve avem . Dar in schimb le-am numarat , noi 10 ( cu Marica ) si Olanda 12 . Bun la noi s-a accidentat Radoi , s-ar face 11 , ce mama masii nu au deplasat toate echipele acelasi numar de jucatori , noi suntem mai prosti sau Piti a considerat ca ajung , ca doar avem jucatori de clasa . Avem atacanti in tara cu goluri date de unul singur mai mult decat Marica ( rezerva vesnica ) si Niculae / Niculae la un loc . Dar nu le place de mutra lor lui Piti ( cred ca a fost singurul antrenor in trening de acolo , mi-a fost rusine ) .
    Sa vezi mandrie acum cativa ani ca am facut egal cu Franta si Italia pe impotenta lor nu pe potenta noastra .
    Last edited by Seba; 18 June 2008, 14:30.
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Boloni numai dupa bani umbla....Care da mai mult acolo si el

Comment

• Cand ma uit la echipa mai ca i-mi vine sa cred ca Piturca a convocat doar jucatorii care au "cotizat" la el.
        Si nu-mi sariti in cap dar mie(si colegilor de birou) si Rat mi s-a parut ca a jucat bine. Iar Lobont a fost cel mai bun jucator al Romaniei.
        In rest Florin77 a punctat foarte bine si dati-mi voie sa repet ce s-a mai spus: cei doi Niculae jucatori in minus pentru echipa.
        Si totusi Mutu nu e de lepadat cum s-a spus.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• NU cred c-a zis nimeni ca Mutu e de lepadat , doar ca singur...E ca pestele pe uscat !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Lobont,Mutu au fost buni,pacat ca nu l-am putut vedea cum evolueaza si pe Marica...Poate daca intra si el in meciul cu olanda era altceva.

Comment

• Nu era nimic Supercar. Tactica Romaniei tot aia era: toate mingile la Mutu sau la Lobont (care era mai aproape) si Doamne-ajuta poate avem bafta.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cu Doamne-ajuta faci treaba, dar numai cu atat nu castigi un campionat european. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Au avut ca exemplu Grecia ce-au zis ei..."daca aia au putut..Pentru noi e floare la ureche..Ptr ca-l avem pe mutu , chivu si lobont )
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Aha...Si acum tot pe Grecia au luat-o de exemplu!Adica vin acasa!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Oameni buni,cu Nicolita sau Marius Niculae nu ai cum sa faci fata la Euro!!!

Comment

• Noi nu avem antrenorul greciei. Ala chiar nu are cu cine, dar al nostru avea si nu i-a chemat pe jucatori la lot...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by FLORIN77 View Post
                          DFENS , crezi ca vine Lucecu pe 2-300000 de euro cand el afara este cautat cu milioane ? Nu vezi ca nici parsivul de Boloni nu a venit la Rapid ?
                          Ai dreptate.Banditii din Federatie sau Cooperativa vor sa faca din rahat,bici.Nu vor sa investeasca,dar vor campionate castigate.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Macar daca nu afisau atata optimism in inaintea meciului cu Olanda. Sau poate au fost inconstienti sau naivi.
                            Dar sa gandim pozitiv. Se putea si mai rau.
                            It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• Sper sa iasa Olanda campiona europeana, oricum la cum joaca au sanse mari, dar mingea este rotunda...Diferenta intre noi si celelalte 3 echipe de la noi din grupa este ca ei au rezervele la nivel cu titularii, deci au practic 2 echipe si la noi si primul 11 este plin de improvizatii (gen Chivu mijlocas la inchidere, Radoi la fel, ambii fiind la origini fundasi centrali).
                              Multa lume, putini oameni...

Comment

• Mutu ? Sa ne amintim ca toti il injuram cand se droga iar de 2 ani e liderul nationalei , cel mai bun jucator . Fara el nu ajungeam la CE , doar pe golurile lui am ajuns .
                                Da Cristi si Ratoiul merita sa fie in nationala , a jucat foare bine la CE . Inseamna ca avem 4 jucatori , Mutu , Tamas , Lobont , Rat . Ne mai trebuiesc inca 7 , de unde ii luam ?

A fost aseara pe tvr1 o emisiune la care a intrat in direct prin telefon Vlad Enachescu parca . Ce intreaba el : daca incepeam CE in alta ordine , cu Olanda apoi Franta si apoi Italia nu era altceva ? Pt ca veneam dupa o infrangere si apoi faceam 2 meciuri mari . Asta va trai cativa ani din neputinta Frantei , se va lauda cu ce am facut noi .
                                Alta chestie , pana luni , Gazeta Sporturilor era plina de nationala . Ieri ? Doar " ultimele " 3 pagini .
                                Pt cei care il injura pe Mutu , ok , a ratat penalty si tot el a dat golul nostru . De acord cu voi , poate castigam meciul . Dar daca nu se anula aiurea golul lui Toni ce mai castigam ?
                                Supercar , la incalzire au fost Petre si Marica . Pe Marica l-a chemat pana la marginea terenului dar l-a bagat pe Petre pt ca nu i-a placut cum s-a incalzit Marica si pt ca au avut o discutie care l-a deranjat pe Piti . Aiurea , asta spune totul despre el , despre cum face el selectia . Acolo trebuie sa lasi deoparte faptul ca este Dinamovist , Rapidist , Stelist sau Timisorean . Nu am nimic cu Petre , sunt dinamovist chiar as vrea sa se intoarca la Dinamo si il apreciez pt ca asa mic cum este munceste pe teren mai mult decat altii . Mi-ar place sa ajunga la urechile lui Piti si ale jucatorilor parerea noastra despre ei .
                                Last edited by FLORIN77; 19 June 2008, 06:40.
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google