Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mare primejdie e asupra ta.

P.S. De paste iti fac cadou o olita!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• In 5 etape suntem peste dinamo. Astia-s ca meteoritul acum, probeaza gravitatia terestra.

Comment

• Cum ma sa pui poze din astea cu loganu tau alaturi de groapa/haznaua aia de stadion parasit? cum ma ? asa ceva !

In primul rand ti-ai facut masina de ras cand ai parcat acolo ca pana si loganul in sinea lui are mandria si renumele lui in Europa

Daca logan s-a mai vazut/vandut si laudat in Europa..dinamo nici atat.

Deci cum de ai putut injosi masina in asa hal si sa pui poze cu ea langa ceva ceva ceva jalnic!

Comment

• Nici nu sti unde e amplasat stadionul si vorbesti!

Lasa, ca o vand in primvara si o scap de injosire!

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
            Hahahahahahahaha!

Doamne cat poa' sa viseze baietelul asta! Pai cu cine ma sa mai jucati daca si Zuluf a plecat?
            )))))))))))))) cum ma a plect si zuluf......
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• Si Ispir.
              Daca se retrage si Catalin Munteanu, sunt morti.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                Pai eu am pus poze pe net si pe forum cu loganul tau in groapa aia?...Tu singur ai pus cu degetele tale din tastatura.
                Doar asa mai pare parcarea lui dinamo plina,,cu loganul tau pe acolo
                am auzit ca a vrut sa suprapopuleze parcarea lui dinamo si la invitat si pe colegu campion de la pitesti dar nu a reusit sa ajunga la stadion din cauza ca se zareau luminile rosiiii din masina lui albastra )))))
                prost.

Comment

• Zuluf talpa lunga a plecat la Internationale Milano si Ispir bot de rata a ajuns la Juventus. Plus cei doi portughezi - unu acum e la Madrid, celalalt la Barca.

Pai
                  "care prost"
                  (este o gluma, a nu se interpreta altfel) crezi ca se mai duce la astia?
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    Nici nu sti unde e amplasat stadionul si vorbesti!
                    mah ma omori cu zile,,pai e si normal sa nu stiu unde este stadionul ala pt ca de fapt GROAPA aia nici nu se vede de la nivelul strazii
                    Daca treci pe Stefan Cel Mare pur si simplu si stai la semafor nici nu observi ca ar fi ceva ceva pe acolo poate sa vezi ceva cand va mai alergati cu jandarmii pe strazi ca sa se prinda cineva ca acolo este un stadion

Comment

• dac se retrage catalin .... nici intertot nu mai prindeti....ups nu mai exista intertoto...iar nu mai prindeti europa...

scria pe acolo cumva dinamo echipa tuturor..?

no coment....
                      Last edited by DISSSEL; 25 January 2012, 14:49. Reason: Automerged Doublepost
                      prost.

Comment

• Catalin in 2 luni ajunge la menopauza .
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Catalin in 2 luni ajunge la menopauza
                          E excelent pentru asa super echipa. In Ghencea juca pe vremea cand eu alergam studentele prin Gradina Copou, secolul trecut.

Comment

• no coment....[/QUOTE]

Iar n ai inteles nimic din mesaj )) Om batran

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                              Sa-l instiinteze careva pe pudel, ca este la un punct de locul 2. Sa-i spuna careva asta!

Pechinezule, daca picati pe doi ai cuvantul meu ca te duci cu apa! Ma gandesc cu infrigurare ce ti se poate intampla!
                              Iti dai seama ca esti cu un picior in r***t, iar baietii stelisti te vor linsa, nu?
                              Da voi la cate sunteti de acelasi loc????
                              sigpic

Comment

• Problema este ca noi nu ne laudam ca facem/dregem/taiem frunza la caini/joc de glezne/ etc.

Din alte parti vin comentarii Campionii/Cine e pe primu' loc/ etc.... Se-arunca prea devreme si s-ar putea sa se arda, cum dealtfel, tot anul 2011 a fost ARS.

Noi tacem si facem.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google