La steaua numai intr-un medical as sta!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Are dreptate Dinu, Goga e foarte scump pentru Romania.
La banii astia, cred ca se poate cumpara un mercenar din afara, certitudine si care da minim 15 goluri pe sezon.
Jucatorii romani pentru care se plateste mult ajung sa aiba o suficienta de sine care ma scoate din sarite si apoi nu mai joaca nimic. Imi e proaspat inca Szekely, mama lui lui de puturos.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostUltima gaura conteaza, exact ca la golf. Va trimit niste alifie, s-a calmati durerile acum? Pastrati si pentru retur.Originally posted by PCH View PostAi de galbenele.....cred ca mare stoc!
Deci recomand echipei dinamo in frunte cu Savulescu un ulei CASTROL de incredere !!
Comment
-
Votam pentru Castrol. Pentru binele si confortul dinamovistilor, cumparam si Mobil1 0w40 daca e nevoie.
Cica de Tanase incep sa se intereseze cei de la Rubin Kazan, plus turcii. Acolo unde Stancu joaca din ce in ce mai bine si va reveni la Galata.
SI CFR se misca bine la vanzari, au dat deja unul la Sampdoria.
Mai pleaca Niculae?
LE> cica pilotul kamikadze Mircea Lucescu e asteptat la politie pentru a lasa permisul si a da o declaratie despre cum l-a urmarit tramvaiul iesit de pe sine sa dea peste el, cale de 21 de km.
E boala in familie la astia cu problemele rutiere, si Razvanel are un dosar redeschis.
Comment
-
Zi fereasca Dumnezeu ca se poate intampla oricui. Cat despre tramvaiele care circula pe acel traseu si vatmanii lor mai bine nu deschidem discutia. Sunt niste nenorociti...din pacate Il Luce nu a stiu asta si a platit.
Steaua are in Turcia un program senzational, cu amicale unul si unul, toate pentru a duce echipa pe culmile succesului :
Steaua - Legia, 31 ianuarie
Steaua - Mlada Boleslav, 2 februarie
Steaua - Concordia Chiajna, 4 februarie
Steaua - Kuban Krasnodar, 5 februarie
Steaua - FC Jablonec, 7 februarie
Steaua - Debrecen, 8 februarie
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA! Bai frate, eu nu inteleg de ce organizeaza astia astfel de amicale, de turnee??! Care e scopul? Alea sunt echipe? SI nu e doar cazul stelei, vreti cantonamente, amicale cautati fratilor ceva care sa ajute...poate sunt eu exagerat!
Cica tanarul Chipciu si-a dat arama pe fata, de la primul meci a si flegmat un adversar. Asta e romanul, fratilor. Mi-e sila! Oare asa procedau si Gica Popescu, Dinu, Belodedici?? Genul astuia de jucator l-as zbura imediat de la echipa, sa se duca in divizia C, daca e animal.
Comment
-
Cica tanarul Chipciu si-a dat arama pe fata, de la primul meci a si flegmat un adversar
Cat despre meciuri, nah, nu putem juca toti cu aia din Ucraina, frate. Va lasam pe voi s ajucati cu ei. In meciuri oficiale.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostCica tanarul Chipciu si-a dat arama pe fata, de la primul meci a si flegmat un adversar. Asta e romanul, fratilor. Mi-e sila!
Comment
Comment