Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai nu stiu ce sa mai spuna si-acu vorba ta, mai mai ca se bucura baietii ca le-am bagat mortu-n cas!
    Hai ma ce dreacu!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Pai care era diferenta intre 2-1 si 3-1?? .... tot infrangere era ... Nu prea prind ideea cu golul ala. Daca era egal si dadea era o chestie, dar asa ... frectie la picior de lemn. Dureros poate a fost golul lui Denis Serban din 90+4 la 0-0 ...
      De vreo 3 ani va laudati ca incepe hegemonie...jihat bla bla bla si iar o luati pe coaja ...

Eu nu am zis ca ma bucur, am zis doar ca devenise monoton. Nu asa se numesc lucrurile care devin repetative? Eu sunt tatar, nu ma impac asa bine cu limba romana

Pai voi va bucurati de o victorie dupa un car de ani .... ipotetic vorbind, daca ati fii castigat precum a facut Dinamo 5 ani consecutiv si langa cimitir si in centrul orasului ce faceati?
      Last edited by yrman; 2 February 2012, 14:07.
      sigpic

Comment

• Pai deocamdata mortu' e la voi! Sa va vedem de ce sunteti in stare in retur dar la ce lot aveti sa va bucurati daca scapati cu vreo 3 asa.

In 2011 v-am dat felia de 2 ori, v-am luat cupa, am terminat campionatul peste voi, ce mai vreti mai mult?
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Pai si la tatari cand e vorba de infrangere, doare, nu?
          Get used to it!

In 2011 v-am dat felia de 2 ori, v-am luat cupa, am terminat campionatul peste voi, ce mai vreti mai mult?
          Nu uita de Europa!

Comment

• + Europa !
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Pai deocamdata avem 46 la 36 per total ... mai aveti de mancat branza multa

Ce e cu europa? Ne-ati batut si acolo ???
              sigpic

Comment

• Eu vorbeam de 2011 si tu ne iei cu 46 - 36. Ia vezi cate campionate are Steaua?

O luam iar de la capat?

Hai sa recunoastem ca v-am batut fara niciun drept de apel in 2011, am fost mai BUNI si cu asta basta!
                De ce tot o dam dupa cotet?
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Ce e cu europa? Ne-ati batut si acolo ???
                  Pai cum naiba sa va batem in drum, daca nu iesiti nici macar din curte?

Pana si Rapidul a ajuns sus in ultima perioada.

Comment

• Este un post foarte BUN. MAXIM CHIAR!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• ce bine ai zis-o pe aia cu 2011 .... 2-1 la victorii. Corect!!

In ultimul secol aveti un procentaj ce tinde spre 100% la victorii in meciurile directe. Si s-a facut dimineata
                      sigpic

Comment

• Stai linistit ca vom recupera. Pana una alta toata atentia este indreptata catre noi, speranta este la noi iar voi taiati frunza la caini.
                        Bucurati-va de acel 46-36 dar eu va spun ca pentru mine nu reprezinta nimic.

In alta ordine de idei, ati vazut ce s-a intamplat in Egipt?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Sincer pe mine m-aincalzit doar faptul ca am putut face caterinca de prietenii mei stelisti in ultimii 5 ani, acum sa faca si ei baza de mine un an nu o fii bai. Dupa aia iar o sa inceapa balul.

Care e faza cu Egipt? Acum citesc stirile... nasol
                          sigpic

Comment

• http://www.sport.ro/campionate-exter...ren-video.html

Incredibil. De fapt cred ca pot spune ca-s mut, iar cuvintele-s de prisos.
                            Last edited by Eu4yas; 2 February 2012, 14:30.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Asta e domeniul dinamovistilor, aia se bcurau ca au dat foc in Ghencea. Trist.
                              Eu as fi incendiat stadionul cu toti suporterii dinamovisti inauntru, ca sa le omor purecii.

In Egipt nu mai e fotbal.

Comment

• In comparatie cu ce faceau aia prin GB acum ceva vreme astia sunt mici copii.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google