If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lasa ca ala cu nentori e de pe vremea cand romania era granarul europei....daca tot esti nostalgic si preferi perioada aceea de ce nu te uiti la meciul cu Hamburg sau cel cu Inter? Sau acel meci direct din ghencia, imediat dupa ce ati ciordit cupa aia care nu mai exista in prezent?
PRIMA VICTORIE!
Cu o fosta castigatoare a campionatului Republicii Moldova.
Alea cu 17 Nentori si cu Poltava sunt preferatele mele. Le am pe un USB stick care e tot timpul la TV, cand am chef sa rad un pic, ma uit la finalul meciurilor.
))) stiu ca o sa fiu offfff topic dar asta e preferatu meu de departe
))) de europa zici nu ? )))))))))) au si ei dar cu echipe mullllt mai titrate ..) 17 neuroni, voscla plosca ))))
baaaaaaa iatzi facut celebrii pe astia
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Asa, mai recent.
Totusi, proaspta proaspat e ala cu Poltava.
Cainii Vs Zimbri o victorie cu rasunet mondial. Sigur au auzit si aia in Canada de victoria cainilor si sunt pe primul loc la stiri ca au batut pe cineva in Antalya
si sunt pe primul loc la stiri ca au batut pe cineva in Antalya
In sfarsit. Ca mai era putin si se intorceau in tara fara vreo amarata de victorie de la turneul la care au mai participat Barca, Milan, Porto si Boca Juniors.
Ala e masacru, nu meci de fotbal. Executie in direct. Oaspetii sunt in verde. O fi jucat cu Hamburg?
))) parca au mai jucat ei cu unii in verde de erau tribunele tot ca acuma de plimne ..parca de prin grecia de facea maimuta aia de turcu cu borcica galerie))))
prost.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Asa, mai recent.
Totusi, proaspta proaspat e ala cu Poltava.
lobont....marele portar))) se ruga ce facea aolo langa bara)?
am mai gasit o victorie a lui dinamo
Dinamo Bucharest - Olimpia Balti 5-1 )))
Last edited by DISSSEL; 7 February 2012, 12:02.
Reason: Automerged Doublepost
prost.
Brandan joacă împotriva lui Twente şi pleacă! » Chinezii s-au înţeles cu Steaua
Chinezii s-au înţeles cu roş-albaştrii privind trecerea argentinianului la Tianjin Teda pentru un milion de euro.
Pablo Brandan va pleca de la Steaua. Chinezii de la Tianjin Teda, care se află şi ei în cantonament în Turcia, au fost special la partidele de pregătire ale roş-albaştrilor pentru a-l urmări pe sud-american. Entuziasmaţi de faptul că Pablo poate juca atît mijlocaş central, cît şi fundaş stînga, au hotărît să plătească un milion de euro, suma cerută de Becali pentru a-l lăsa să se transfere.
prost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment