Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu va mai certati si sa ne bucuram pentru victorie. CIne se oftica pentru victoria Stelei s-o faca in liniste si onorabil. Forzza Steaua!
    Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

• Asa e! Cei care nu cred si nu tin cu Steaua sa taca!!! Forzza STEAUA!!!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Biiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeee Steaaaaaaaaaaaaaaaaua!!!!!!!!!!!!

Comment

• Sttt, liniste a castigat Steaua .Forzza STEAUA!!!

Comment

• Nea mai ridicat moralul Hai Steauaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Comment

• Forzza Steaua. Felicitari echipei

Comment

• Acum sa asteptam tragerea la sorti a grupelor.Forza Steaua.
                Forza Steaua

Comment

• Gol din offside, calificare furata cu arbitrii, rusine steaua , hoti internationali !

Comment

• Lasa ca si pe noi ne-au furat ani dea randul,si cu echipele de club si cu nationala.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• CRISX SSSTTTTT. Oftica-te singurel in casa ta si lasa intreaga Romanie sa se bucure de reusita Stelei. Forza Steaua. Oftica e mare cand se greseste in favoare adversarului. Sunt sigur ca atunci cand greseste arbitrul pentru echipa cu care tii tu ii iei apararea spunand ca a gresi e omeneste. Dupa oftica cred ca esti dinamovist. O singura urare am: Va lasam sa va pregatiti de "CL": MIAU MIAU MIAU !!!
                      sigpic
                      Play ManagerLeague

Comment

• Ce zice-ti de tragerea la sorti? Eu zic ca Steaua are sanse la locul 3, dar Cfr...Din pacate are grupa foarte grea. Speram sa facem ceva puncte...
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Parerea mea este ca sunt sanse mici ca o echipa romaneasca sa prinda locul 3 in CL.Amidoua grupele sunt grele, daca facem 2-3 puncte e "bine", dar sa ne bucuram de calificare in continuare.
                          Multa lume, putini oameni...

Comment

• Io sincer nu prea o vad pe steaua sa iasa pe locu 3 din grupe si sa mearga in uefa...

Comment

• Bravo steaua,si sa speram ca facem macar 2 puncte in grupa asta

Comment

• Bravo CFR CLUJ, felicitari.
                                roma-CFR CLUJ 1-2, m-am simtit mindru ca sunt roman.
                                Multa lume, putini oameni...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google