................ups....................
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt pe la spitale private....cumpara pastile, cumpara nitroglicerina, distonocalm, dormirol 8mg, etc ...sau sunt dusi la stadion sa dea zapada!! Mai nou un club super tare nu e in stare sa aiba un teren de joc practicabil si cheama suporterii la deszapezit!
Comment
-
-
Bah, cata gargara faceti zi de zi. La cat c@C@t scoate Borcea an de an pe gura, trebuie sa faca toti suporterii gargara cu saramura, s amai treaba duhoarea.
Acusi apare panarama ala de porc made in Maiami sa spuna ca nu-l intereseaza meciurile Stelei, ca vrea doar sa piarda, ca el nu-i roman ci e americhen acuma, chiar de scroafa de nevastasa va fata un plod cu sange ros albastru. Corect. Mai bine l-ar interesa meciurile alea ale lui Dinamo in Europa (W*F ce zic eu, CARE meciuri?).
Patrupedele, vorbim dupa returul cu Twente de Steaua. Si de Dinamo vorbim cand vor juca si ei undeva.
In alta ordine de idei.
Bah, ce gol a infipt Boateng aseara.Last edited by mr.K; 16 February 2012, 12:36.
Comment
-
Originally posted by Champion View Postdin cate stiu suporterii de la deszapezire au venit de la inchisoare ! Ce rezulta de aici?Originally posted by PCH View PostNu, au venit si cativa masteranzi in frunte cu Mustata, nu doar puscariasi, oricum cred ca s-au inteles bine.
Ce echipa de.....t.
Asta seara aveti program amandoi - Va uitati impreuna la mireasa pt fiul meu!
Rupe FRUSTRAREA SI INVIDIA IN VOI!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment