2-0 pentru steaua
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sa nu simt azi, miros de cacareze pe aici ca iese iures. Cel mai mult ma bucur ca au stat in frigul ala patrunzator o gramada de gospodari. DEGEABA! Mi.a placut plavanul si PREPE, pe care nu il schimbam, doar a dat o pasa de gol.
Hai, treceti la somn ca va fw§%t Ola John
Comment
-
Nu mai macaniti degeaba.
Steaua a jucat bine, daca juca foarte bine avea o sansa sa treaca de Twente.
A avut destul ocazii si mingea n-a vrut efectiv sa intre-n ate.
S-a vazut si clasa jucatorilor lui Twente, dar si ambitia Stelei.
Dar Dinamo, Dinamo ce-a facut mah aseara, stie careva?
Sa nu simt azi, miros de cacareze pe aici ca iese iures.
Comment
-
dinamo....ce a facut dinamo? sau nu a jucat? aaaa...se antreneaza...am uitat!!!! ha ha ha ha ha ha
Comment
-
nu o sa pupati nicicand primaveri europene! asa ca...ciocu mic si la antrenament!
Comment
-
Da mah nebunaticilor doar voi ati participat, ca de jucat nu poate fi vorba in primavara.....care naibi promavara ca e zapada cat casa! RAUS ca nu aveti fata, am mai spus, cum dati de o echipa sub mediocra sunteti calcati in picioare, echipa de locul 6, ce pretentii sa ai de la niste plutonieri?
Comment
-
bine ca cei cu care ati jucat voi, si o luati pe sale, erau mai valorosi si de asta nu ati trecut de ei! asa ca...mai antrenati cateii! au nevoie!!!
Comment
-
cu cizmele alea voi sperati sa bateti pe twente)) rasii rasilor
aia n au fortat deloc...nu mi venea sa cred cat de relaxati ieseau cu mingea din careu fara sa o bubuie ca romanul , ieseau numai in pase ! La ce mijloc a ales ilie stan era de asteptat sa o fure...Referitor la cetatenii samantari care fac cu mana la camera...jos palaria nici la priveghi nu e asa liniste
PS
gata taty ati terminat si cu asta ) ce face lala?ce face echipa de pluton? locul 4 5 ...un nou an ratat?
la revedeeeeereeeee va spunem la revedereeeee!!!
rausssssssssssss ce faci ma nu te ai trezit?
Comment
Comment