If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mariane, istoria nu inseamna ultimele 6 luni! DINAMO E NUMARUL 1.
Ahaaa,,la tine istoria este de moment si restul e Can Can,,dar totusi daca refuzi REALITATEA sa o vezi asa cum e si ca e PENIBILA eu nu am ce sa mai zic,,dar asta zice istoria....
Steaua 7,5 puncte, .... FC Vaslui, cu 6,5 puncte.... Otelul Galati, cu 4 puncte... Rapid, cu 3,5 puncte.... 3 puncte Gaz Metan Medias ... Actualul lider al Ligii 1, Dinamo, s-a facut de ras in Europa si a adunat doar 1,5 puncte in tururile preliminare ale Europa League.
Baaaaaaaiii nu mai musamalizati infrangerea de aseara !!
Ce-ati facut mah cu dubla infrangere cu Poltava? Ati inramat-o si ati pus-o la gazeta de perete cu "ASA NU!!! ?
Sau ati ingropat r@#$#ul rapid, dar pute si acum?
trecut apoi prin curtea altor echipe din Italia, în 1993 ajungând la campioana Europei, AC Milan, alături de care, a evoluat doar de șapte ori.
Eu nici nu l-as considera jucator la Milan. Asa, si Mutu a fost la Juventus.
Si pe Mutu l-ati crescut tot la juniorii lui Dinamo si l-ati vandut direct la Chelsea, stiu.
Pechinezule, vezi ca il rog eu frumos pe Mister sa faca niste dvd-uri despre istoria fotbalului.
Niste slide-uri ppt si sa ti le trimita frate sa poti fi capabil sa scrii si tu aici niste chestii pertinente.
Nu sa vii sa ne spui ca blondul 3.14zdii a plecat la Milan si a dat in primul meci 74.7 goluri frate. Mai vin copii frate si poate citesc si naiba, le creezi o traiectorie proasta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment