Champioane, lasa-i ca sunt terminati! Nu mai stiu pe unde sa scoata camasa!
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
asa ziucem si noi ca a fost aranjata cupa v tra din 86.
Spania a avut mari avantaje de pe urma acestui aranjament.
Totodata s-a mai aranjat si cu guvernul Belgiei+casa regala a Belgiei ca Anderlecht sa se dea la o parte.
Sunteti PENIBILI. NONVALORI.
POLTAVA. FORZA POLTAVA!
Champioane, lasa-i ca sunt terminati! Nu mai stiu pe unde sa scoata camasa!
Comment
-
Bine bine,,dar sa ii spui si lui Champion cat de suparat ai fost tu cand ai scris ce ai scris... si despre cat de umilit ai fost si cat de frustrat si cum ne-ai felicitat
Sunt suparat din aceasta cauza, frustrat si as trimite o scrisoane, un mail pe adresa clubului Dinamo cu intrebarea, si noi cand??? Pana cand sa suportam umilinta?? Atat am de spus....inca o data felicitari steaua, .
Comment
-
ca de obicei o dati cotita neavand habar de niste lucruri !!!
Trisorii sefi de la Dinamo sunt: Dudu Georgescu, Rodion Camataru si Dorin Mateut.
Dudu Georgescu marca si prin somn, pentru a avea 47 de goluri, recordul de furat in competitia asta de 2 lei.
Astia marcau cu sacosa de goluri si tot Steaua castiga campionatele, Cupa Campionilor, Supercupa Europei.Last edited by mr.K; 17 February 2012, 13:53.
Comment
-
Champion, eu propun sa nu mai scriem aici sa redenumin threadul in "threadul gospodarilor"!
Auzi tu,,cica 5 MEMBRI vizualizeaza thread-ul,,,si doar doi se vad Ivan Marian si Champion restul de 3 MEMBRI care or fi???
Comment
-
Lui PCH cand i-am pus placa asta....Sunt suparat din aceasta cauza, frustrat si as trimite o scrisoane, un mail pe adresa clubului Dinamo cu intrebarea, si noi cand??? Pana cand sa suportam umilinta?? Atat am de spus....inca o data felicitari steaua, .
Eu ma mai intreb cum a putut scrie Champion asta??....cum necum v ati facut din nou de rahat ! Echipa de turcane a iesit din competitia in care intrase cu mare bulan dupa infrangeri cu 5-0 ! Adio !! Luptati va cu gaz metan pt europa anul asta !Last edited by Ivan Marian; 17 February 2012, 13:59.
Comment
-
Comment