Au mai strigat unii "I love you Boro" si acum se zbat la matineu prin morcila din B
Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Omule, tu scrii aici din lipsa de ocupatie? Pai nu vezi ca rad si bebelusii de tine? Toti stim ce inseamna Steaua, si ce inseamna Dinamo. Atunci la Universitate au fost probabil 5-6 betivani de ai vostri, ca noi in tribune atunci am avut 60000 de oameni. Despre cat de iubita e steaua, nu are rost sa mai vorbim, sti si tu, dar preferi sa te faci ca nu sti.
Pentru meciul cu Twente s-au vandut 50000 de bilete intr-o zi jumate. Voi 50000 de oameni nu o sa aveti adunati din toate cele 17 meciuri din campionat de pe teren propriu, plus ala singur din Uefa, plus cele din cupa Romaniei.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Nici nu stiu cu ce sa incep
Rasii rasilor, rushinea rushinilor..un nou esec, sa vedem ce mai scrie gsp ul stelist acum, sa va mai ridice atata in slavi.
Plavanul v a nenorocit din nou, 0 echipa , 0 antrenor ... e distrus sezonul asta gata !!! GATA am spus !!)))
0 barat sunteti !! Sa va mai aud cu europa cu ... ati ajuns acolo printr o soarta incredibila, dupa rezultate cu 5-0 etc etc...cAND NU MAI SUNT ECHIPE CU SFINTI GATA CU REZULTATELE !!!
EURO PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! RAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS
Va rog sa mi donati cate un euro sa mi incarc telefonul ca la cate mesaje i am dat lui diesssel in ultima vreme am ramas fara credit :P
VA PUPA LIDERUL !
Originally posted by dani p View Postomule, tu scrii aici din lipsa de ocupatie? Pai nu vezi ca rad si bebelusii de tine? Toti stim ce inseamna steaua, si ce inseamna dinamo. Atunci la universitate au fost probabil 5-6 betivani de ai vostri, ca noi in tribune atunci am avut 60000 de oameni. Despre cat de iubita e steaua, nu are rost sa mai vorbim, sti si tu, dar preferi sa te faci ca nu sti.
Pentru meciul cu twente s-au vandut 50000 de bilete intr-o zi jumate. Voi 50000 de oameni nu o sa aveti adunati din toate cele 17 meciuri din campionat de pe teren propriu, plus ala singur din uefa, plus cele din cupa romaniei.
euro paaaaa
Comment
-
in fiecare an competional dinamovisti se bucura cand pierde steaua in cupele europene, dar ei nu ajung niciodata sa joace acolo.
LE: mariane mai da.l in #$%^ si pe pasarila ala de taturasnu, ar trebui sa lustruiasca banca de rezerve pana la sfarsitul campionatului.
PS: si acum o sa vina replica: decat sa ne facem de ras mai bine acasa. pai da, e mai bine acasa, sa faca steaua, rapid, urziceni, vaslui puncte pt romania sa joace si dimano in "sampions lig" dar e cu tur preliminar, iar o sa nu o sa jucati...Last edited by geo_ultras; 23 February 2012, 23:51.
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View PostLE: mariane mai da.l in #$%^ si pe pasarila ala de taturasnu, ar trebui sa lustruiasca banca de rezerve pana la sfarsitul campionatului.
Da ,,o fi si "PAPUSARU" DE VINA,,,dar nici atacantii 3,14 *dii nu au fost in stare de o faza periculoasa la poarta.
Tatu saracu e praf de mult. Cum sa faca ala fata la un aparator de 1,95 metri?
Comment
Comment