Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care echipa din PROVINCIE a mai jucat semifinala europeana ma?? iar bati campii? Se compara DINAMO cu vreo echipa din tara asta???
    Craiova.

Am jucat in grupe, in primavara bai omule!! In 2006, in 2007, 2009
    !!

Tu cred ca citesti scenarii SF. Mai uita-te la TV. La altii!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
      Care echipa din PROVINCIE a mai jucat semifinala europeana ma?? iar bati campii? Se compara DINAMO cu vreo echipa din tara asta???
      Cand ati jucat voi mah SEMIFINALA aia,,ca eu sunt cam praf la PALMARESUL lui dinamo??

E bine ca de 5/6 ani nu ati mai jucat nicaieri,,dar parca acu 6 ani noi traiam altceva SUPERIOR voua!
      Last edited by Ivan Marian; 24 February 2012, 11:52.

Comment

• 4-2 bah! V-am inaugurat tabela......v-am dat 7-0 in ghencea, v-am dat paine, v-am dat FOC, ce mai vreti??

Apropo, care mai e stadionul vostru?? si baza de antrenament??? Cred ca si FC Adunatii Copaceni sau Buftea au locul lor de antrenament. Dezafiliatilor, NU VA SUPORT!

Comment

• Hai sa beeeeeem

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
            Cand ati jucat voi mah SEMIFINALA aia,,ca eu sunt cam praf la PALMARESUL lui dinamo??

E bine ca de 5/6 ani nu ati mai jucat nicaieri,,dar parca acu 6 ani noi traiam altceva SUPERIOR voua!
            Inainte cu cativa ani ca steaua sa stie cum e sa joci pe acolo.....documenteaza-te si nu mai compara vaslui sau satul urziceni cu DINAMO!

Comment

• Ati baut si la 1-3, gol Nila 90+2. PCH a golit 7 doze de bere.

Comment

• imi place ca dinamo vrea sa inchirieze doar jumatate de inel pe arena nationala! si sigur nu il umplu nici pe ala! multi tare mai sunt...
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                  Suntem peste voi, rezultatele vorbeste, sa pastrez nivelul vostru!
                  A inumarat ROBERTA ANASTASE rezultatele Stelei

Comment

• imi place ca dinamo vrea sa inchirieze doar jumatate de inel pe arena nationala! si sigur nu il umplu nici pe ala! multi tare mai sunt...
                    N-au nici bani sa inchirieze restul stadionului, plus ca ar fi total INUTIL.

Comment

• Originally posted by lucialina View Post
                      imi place ca dinamo vrea sa inchirieze doar jumatate de inel pe arena nationala! si sigur nu il umplu nici pe ala! multi tare mai sunt...
                      Si steaua la inchiriat la fel si la un meci de europa si la cele de campionat!

Comment

• Oare pe suporterii lui dinamo ii poate INUMARA ROBERTA ????

Comment

• Modestilor!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Cum se salută rapidiştii şi dinamoviştii între ei:

- Ola, John?

- No, Chadli!

PCH nu le mai da apa la moara raspunzand la atacuri nesemnificative ) ei vor sa ingroape rezultatul de frustrati ce sunt)

romaniaaaa steauaaa
                            euro PA steauaaa
                            toti taranii in ghenceaaaaa

Bah ce mai rad de voi si cu fundul ce incantati erati la tragere potol maaaaMODESTILOR, RASILOR )) PLUTONIERI MICI !

traficanti de muci, servetele !!!

Comment

• PCH, Champion
                              Stati in bucatica voastra de INEL!

Comment

• baaaaiiiii toata lumea rade de voi !!! nu era o tragedie daca nu aveati gura mare ))

finala cupeeeei gigi finalaaaaa
                                la ping pong la ce req? penibililor))

apara tatarusanuuuuu....hai sa vina gigi cu demisia mai repede sa se rupa iar echipa))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google