If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiu. Si voi o sa fiti campioni.
Dar concret, nici n-a jucat titular la nationala in meci oficial, nici voi nu sunteti campioni.
Cele mai mari deziluzii cu nationala le-am trait din vina unor portari dinamovisti, vezi USA '94.
Tatarusanu este peste Pufi doar la inaltime si prostie, ca in rest nu vad la ce....Coman deja e trecut, merge ca rezerva la Balgradean cu toate ca l-as prefera pe Lobont. Pisica e mai experimentata si Pufi ar avea multe de invatat...
Stiu. Si voi o sa fiti campioni.
Dar concret, nici n-a jucat titular la nationala in meci oficial, nici voi nu sunteti campioni.
Cele mai mari deziluzii cu nationala le-am trait din vina unor portari dinamovisti, vezi USA '94.
In ultimii 20 de ani numai portari Dinamovisti au fost acolo ... logic ca si la rele tot ei erau ... asa cum erau si la bune ...
Daca e tatarusanu in poarta ma duc sa joc la pariuri ... cel putin o pasa de gol la adversar ...
Asta nu inseamna ca nu au existat TROMPETE! Vezi Prunea care de bun ce-a fost a sarit in 3,14da masii la capul lui Keneth Anderson in loc sa sara la minge.
Nu vreau sa-ti mai spun ca aveam si vreo 2-1 + superioritate numerica pe teren.
Dar tu n-ai de unde sa stii ca pe vremea aia nici nu stiai sa-ti legi siretele! Raus!
Daca e tatarusanu in poarta ma duc sa joc la pariuri ... cel putin o pasa de gol la adversar ...
De aia auzeam ca "Aparaaaaaaa Tatarusanuuuuuuuuuu!" ?
A scos mingi imposibile de multe ori.
Hai ca am vazut eu altele mai albastre decat ce a facut Tatarusanu. La portari cu experienta. Eu am incredere in el, in continuare.
Mah,,care mai veniti la meciul lui Dinamo cu Gaz Metan ? Nu de alta, dar poate apar si suporterii dinamovisti la TV mai multi la numar fata de aia de la Medias
Asta nu inseamna ca nu au existat TROMPETE! Vezi Prunea care de bun ce-a fost a sarit in 3,14da masii la capul lui Keneth Anderson in loc sa sara la minge.
Nu vreau sa-ti mai spun ca aveam si vreo 2-1 + superioritate numerica pe teren.
Dar tu n-ai de unde sa stii ca pe vremea aia nici nu stiai sa-ti legi siretele! Raus!
Si aparatorii unde erau?? BELO, Gica Popescu dormeau?? Lateralul unde era?? Cum de a centrat ala?? Atacantii ce faceau daca aveam superioritate?? REGELE unde era Bai, tie iti place sa fi tot mai penibil! Sincer
Last edited by PCH; 27 February 2012, 14:38.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment