If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rad astia de la Dinamo de Steaua ca a facut/dres cu Twente.
NEC Nijmegen cred ca-s cu 3 clase peste Twente, nu?
Twente e campioana Olandei din 2010. Adica peste PSV, Ajax, Feyenord.
Nu, in eventualitatea in care pica Dinamo de pe primul loc (mai repede cumpara renault uzinele Dodge) cu siguranta vom fi peste voi in clasament....deci va pot da in continuare cu clasamentul in cap....sa citez un miel!
Of Doamne am uitat de clasament cum am putut uita de el. Dar cat va dura pana veti cadea sub noi?
Dar acu zi tu singur,,,cam cu cate PERFORMANTE realizate de STEAUA ar trebui sa va dam in cap noi voua ? Cate
CUPE/SUPERCUPE/CAMPIONATE/CALIFICARI/ETC?
PS........AAAAAAAAAAAaa am uitat si de asta CEAUSESCU e DIvina
Last edited by Ivan Marian; 27 February 2012, 15:14.
Cine ne reprezinta an de an in europa si aduce puncte pentru Romania?
Raspuns corect: STEAUA
Cine a castigat CUPA CAMPIONILOR EUROPENI ?
Cine a castigat SUPERCUPA EUROPEI?
Cine a castigat cele mai multe campionate?
Raspuns corect: STEAUA ( 23 )
Cine a castigat cele mai multe cupe?
Raspuns corect: STEAUA ( 21 )
Cine a castigat cele mai multe supercupe?
Raspuns corect: STEAUA ( 5 )
Cine are cei mai multi suporteri?
Cine este cea mai iubita echipa?
Raspuns corect: STEAUAEUROPA.......STEAUA ROMANIA.....STEAUA
ORIUNDE.......STEAUA
CAMPIONII DIN GHENCEA FORTA STEAUA !!!!!!!!!!!!!MEREU SUPERIORI
Lasa ma PCH... prunea a bagat glontu pe teava ... dar pe tragaci au apasat aia de au ratat la penalty-uri, stiu stelistii cine sunt??? ... )
Si daca nu erau dinamovistii se termina meciul ala de mult... la minutul 90 ... dar na ... e mai mare scobitoarea din ochii altora decat prajina din ochii proprii
PS:Cine a batut-o pe steaua non stop in toata existenta ei??? ... mai e nevoie sa zic numele??
Lasa ma PCH... prunea a bagat glontu pe teava ... dar pe tragaci au apasat aia de au ratat la penalty-uri, stiu stelistii cine sunt??? ... )
Si daca nu erau dinamovistii se termina meciul ala de mult... la minutul 90 ... dar na ... e mai mare scobitoarea din ochii altora decat prajina din ochii proprii
Nu a fost vina lui ca a ratat! Mai repede as da vina pe tata Puiu ca l-a pus sa bata.
Si sincer acum, aia este o gafa memorabila. Daca-mi aduc bine aminte cred ca mai erau 1 minut sau 2 pana la final.
dar pe tragaci au apasat aia de au ratat la penalty-uri, stiu stelistii cine sunt??? ... )
Au luat exemplul unuia din Italia '90.
In USA '94 Romania a jucat un amical cu Suedia, inainte de inceperea meciurilor din grupe, chiar acolo in SUA. Am luat 1-0. Trebuie sa fie altfel in sfertul ala, avand in vedere ca stiam adversarul. Si era sa fie, daca portarul afla ca are si maini.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment