Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca-l intrebi pe pechinez cum il cheama pe-ala din 90 nu stie. Uita-te bine la mine!

Da gugal, pun pariu!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Nu mai vorbiti voi de meciul ala ca din cauza stelistilor Romania a ratat trecerea mai departe. Mi-ar fi rusine! La modul cel mai serios! Dinamovistii au tras echipa dupa ei, au facut, au dres, au marcat si #$#@%!$@% si-au batut joc!

Comment

• Au facut o laie dinamovistii, singurul care a miscat a fost Raducioiu, din pasele Regelui.

Vezi celelalte goluri, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Hagi.
        Fara Hagi, Ilie Dumitrescu, Gica Popescu echipa aia era zero, unul sa impinga mingea in poarta ca Raducioiu se mai gasea.

Dinamovistii au tras echipa dupa ei, au facut, au dres
        Prunea e cel mai bun exemplu. Eu chiar pot spune ca a marcat, golul suedezilor fiindu-i imputabil 99%.

Comment

• @Pe ce hasi

Esti paralel! Du-te de te culca!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Cine are cei mai multi jucatori la NATIONALA,,raspuns STEAUA.

Si aici pt convocarea jucatorilor la NATIONALA cred ca s-a tinut al 15-lea congres CEAUSIST!

Comment

• Ce a facut Dumitrescu in meciul ala, REGELE ce a facut?? Belodedici ce a facut?? Hai, terminati cu trufia asta...mergeti la copiii aia de grupa mica, poate va cred aia. Plus marele antrenor, PUIU, nu mai avea icoane cu el sa pupe ceva, pupamiar'.....

Imi vin nervii aia mari pe voi! Din cauza lor am pierdut calificarea si tot ei vorbesc!!! Doamne ce OAMENI!

Comment

• Pecehas, la al 14-lea congres cica urma sa se stabileasca, ca Dinamo sa fie ajutata sa castige si ea Cupa Cupelor, dar ghinion, Ceasca a murit si nexa congres.

Ce a facut Dumitrescu in meciul ala, REGELE ce a facut?? Belodedici ce a facut??
                Ia incepe tu cu Columbia, sari peste Elvetia unde a miscat doar Hagi si continua cu USA.
                Apoi ia vezi cu Argentina.
                Daca juca Prunea, nu treceam de grupe.

Din cauza lor am pierdut calificarea
                Pe Prunea il mai cheama si LOR?
                Last edited by mr.K; 27 February 2012, 15:40.

Comment

• Da, da....si marmota?

Comment

• Marmota invelea pe DINAMO in STANIOL

Comment

• Mrk, stiu ca esti SARPE dar nu merge, azi nu! Aici se discuta de exclusiv de meciul decisiv cu Suedejii! Ca vezi Doamne, s-a pierdut meciul si calificarea din cauza dinamovistilor, FALS!! Revin-o la subiect!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        Tatarusanu este peste Pufi doar la inaltime si prostie, ca in rest nu vad la ce....Coman deja e trecut, merge ca rezerva la Balgradean cu toate ca l-as prefera pe Lobont. Pisica e mai experimentata si Pufi ar avea multe de invatat...
                        Tatarusanu la returul cu Twente a alunecat de asta a ajuns mingea la adversar. Nu vreau sa-i iau apararea dar la faza aia nu e vina lui.
                        Dupa parerea mea Tatarusanu nu este un portar bun, nu are valoare pentru o echipa care are pretentia sa faca performanta.
                        Portari buni in momentul de fata sunt Coman si Pantilimon restul sunt fotbalisti cu manusi...clasa de mijloc...
                        Intradevar Coman este trecut dar dintre trecuti e cel mai bun dupa parerea mea...
                        Cat despre Lobont...apropos mai joaca?! credeam ca s-a lasat...nu am mai auzit nimic de el...
                        My ride

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                          Pe Prunea il mai cheama si LOR?
                          LOR - asta vine de la MAMA LOR ? Sau de la sloganul "" pe ei pe eiiiiiiiiiii pe ei pe eiiiiiiiiiiiiiii pe mama LORRRRRRRRRRRRR "" ?

Comment

Mrk, stiu ca esti SARPE dar nu merge, azi nu! Aici se discuta de exclusiv de meciul decisiv cu Suedejii! Ca vezi Doamne, s-a pierdut meciul si calificarea din cauza dinamovistilor, FALS!! Revin-o la subiect!
                            Pai bre, pe suedeJi n-apucai sa-i vezi la moaca in sferturi daca nu erau Hagi si Ilie Dumitrescu in atac, Popescu si Belo in aparare, in celelalte meciuri.

Doar nu ne-am prezentat direct in sferturi.

Comment

Mrk, stiu ca esti SARPE dar nu merge, azi nu! Aici se discuta de exclusiv de meciul decisiv cu Suedejii! Ca vezi Doamne, s-a pierdut meciul si calificarea din cauza dinamovistilor, FALS!! Revin-o la subiect!
                              Meciul cu Suedia a fost pierdut din cauza fraerului de Prunea. Daca nu esti in stare sa prinzi o asa minge du-te si lasa-te!

N-o mai da de gard!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Nu, il chema Belodedici! Cel care a curmat sansa Romaniei....BELODEDICI! Nu a fost in stare sa nimereasca ditamai poarta aia si am plecat acasa! Unde e Prunea de vina?? Daca reusea oaia aia sa inscrie, mai stia cineva ca a luat Prunea nu stiu cum un gol? Dar interventia aia la sutul lui Brolin - numarul 11 al lor, sut de pe linia de 16m lateral dreapta pe directia lor de atac cand a scos mingia de sub bara a fost ok, oare fundasul nostru stanga unde era??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google