Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Haideeeeee Gaaaaaaaaaaazu!

Ma pun bine cu astia, poate-mi taie din factura de gaz. De la caini, doar niste pureci sa iau.

Comment

• Si de la 4 in sus in retur...

Comment

• Adica dupa 1-3 voi treceti la 4-...?
        Va credeti un fel de SuperDepor cu AC Milan, ai?

PCh, ce dumnezeu fumau aia de la coada la bilete? Ca ai inhalat si tu, vad!

Comment

• Cum e mai bine 1,,,sa fie stadionul plin si sa manance dinamo bataie ? 2,,,, sa fie stadionul gol si sa manance bataie tot dinamo? sau 3,,,,sa fie plin un INEL si sa manance iarasi/din nou/again dinamo bataie?

Comment

• Sa manance bataie de sa ramana in inelu' gol.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
              Adica dupa 1-3 voi treceti la 4-...?
              Va credeti un fel de SuperDepor cu AC Milan, ai?

PCh, ce dumnezeu fumau aia de la coada la bilete? Ca ai inhalat si tu, vad!
              1-0 e suficient....cum va dat Torje anul trecut cu capul Penibil a fost golul ala! Dintre 11 plavani a reusit ala sa va intepe, care e mai mic si decat pau Si cu capul, nu oricum!

Comment

• Si Sanchez a marcat asa la Barca, pur si simplu s-a intamplat.
                Lasa ca mai da si la Udine cu capul, de pe banca, cand vine mingea in tusa.

Comment

• Nu, pentru ca Udine joaca in cel mai puternic campionat din lume.....echipe gen steaua, care sunt de pluton in romania nu are cum sa intalneasca pentru a mai putea marca asa. A marcat un gol....in primul an nici Mutu nu a facut mare branza in Italia si dupa le dadea cu terenul in cap alora. Sa avem rabdare.

Comment

• Eu am rabdare. Sa mai aiba si aia de la Udine.

Comment

• Lasa, ca il ia Parma, Juventus, Milan, Roma, Inter, daca nu il mai vrea Udine.

Comment

• Abia astept. Doar au si aia banci de rezerve.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Nu mai vorbiti voi sa nu adormiti, ca era coada la casa de bilete. Dinamo are cu mult mai multi suporteri in Bucuresti decat are Piatra Neamt locuitori....scuze, dar nu m-am putut abtine!
                          Da ...poate ca ai dreptate dar sa stii ca nu se ridica la valoarea celor de la Piatra Neamt scuze dar nu m-am putut abtine...
                          Nu vezi ca si nationala vine aici sa joace...
                          Iar coada aia de la National Arena cred ca era facuta de suporterii Gazului ca ai lui Dinamo si-au luat ieri biletele...toti cei 1500 de suporteri...
                          Faza e ca si cu suporteri si fara suporteri Dinamo trebuie sa fie atenta ca Gazul daca explodeaza ii arde pe National Arena de-i baga direct in groapa...
                          My ride

Comment

• Nu, biletele se vand la casele stadionului Dinamo....de sambata vor fi si acolo. Pentru mine este destul de ciudat faptul ca voi nu intelegeti ca noi, suporterii DINAMOVISTI protestam la adresa conducatorilor, la faptul ca isi bat joc de acest club, de faptul ca nu au modernizat deloc stadionul, de faptul ca au incasat milioane de euro de pe urma jucatorilor si nu au investiti nimic. E asa greu? Presupun ca este cand vad cate oi vin la meciurile stelei....cu asta am spus totul, care poate citii printre randuri intelge, care nu...FORTA steaua!

Comment

• FORTA STEAUA!

Lasa mah, nu veniti la stadion, ce va mai obositi. Si-asa nu sunteti destui. Ori cu 3 oameni, ori fara, tot un drac.

Comment

• Pai ce, voi sunteti multi rau?? Daca ii numar pe aia care nu au ceapa in gat la meci cred ca raman doar 10-15 cu indulgenta! Ce dreacu, mie imi spuneti de "suporterii" stelei?!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google