După terminarea sezonului 1999-2000, în care alb-roşii s-au încununat campioni, a urmat o competiţie cu caracter amical: Cupa Ligii. Pentru a nu se face de rîs, dinamoviştii au venit cu prima echipă, dintre titulari lipsind doar Lupescu, Hîldan şi Iftodi.
La Steaua, antrenorul Victor Piţurcă le dăduse drumul jucătorilor în vacanţă imediat după ultima etapă, astfel că s-a bazat în meciurile de Cupa Ligii în special pe jucători aflaţi în probe sau care au jucat mai puţin ori deloc pentru prima echipă.
Era amicala competitia. V-ati cufurit pe voi si ati venit cu prima echipa.
Piti a jucat cu jucatori nelegitimati.
Nu poti fi in probe si sa joc meci oficial.
5-0, 5-0 si 18 ani. OFICIAL.
Noi eram in VACANTA, am lasat sa joace femeile de servici in cupa Ligii si Dinamo a venit cu prima echipa. Huuuuuuuuuoooooooo. Cu ce va laudati si voi, pe cuvant. Mi-e jena.
La Steaua, antrenorul Victor Piţurcă le dăduse drumul jucătorilor în vacanţă imediat după ultima etapă, astfel că s-a bazat în meciurile de Cupa Ligii în special pe jucători aflaţi în probe sau care au jucat mai puţin ori deloc pentru prima echipă.
Era amicala competitia. V-ati cufurit pe voi si ati venit cu prima echipa.
Piti a jucat cu jucatori nelegitimati.
Nu poti fi in probe si sa joc meci oficial.
5-0, 5-0 si 18 ani. OFICIAL.
Noi eram in VACANTA, am lasat sa joace femeile de servici in cupa Ligii si Dinamo a venit cu prima echipa. Huuuuuuuuuoooooooo. Cu ce va laudati si voi, pe cuvant. Mi-e jena.
Comment