If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu va e rusine sa mai apareti pe aici sustinand echipa satelor cu trambite si ...?
Abia ati reusit sa invingeti lanterna rosie ! Aveti o echipa de tot rasul !
Zbierati pe aici ca gata ne bate gaz metan si pierdem fotoliul de lider.. necunoscatorilor !!!
Acu, am si eu o intrebare? Chiar nu v-ati saturat de mizeria asta de campionat din Romania ? Unde doar echipele din Bucuresti si CFR Kolosvari sunt avantajate de arbitri ? Probabil ca nu, pt fanii echipelor mentionate mai inainte totul e perfect (totul e roz) . Eu fiind suporter al unei echipe mai mici din provincie, desfiintata in multe cazuri de arbitrii (dar care a aratat sezonul acesta in cupele europene ca are potential , dar nu este lasata de mizeriile din fotbalul romanesc) , eu unul am renuntat sa mai urmaresc campionatul din romania, si sa mai calc vreodata pe un stadion din romania (si credeti-ma, am fost pe multe , si am fost in multe deplasari)
eu m-am lasat foarte usor, si crede-ma ca am fost foarte impatimit, mergeam noaptea prin deplasari, dar am ajuns la concluzia ca nu are rost sa merg sa imi sparg plamanii, si un nenorocit de arbitru comadat de Porcea, Berbecali, Copos,Paszkani si alte mizerii sa isi bata joc de munca echipei mele .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment