Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai normal ca a invins lejer: Horoba = blatist
    Bratu = cel mai mare blatist
    ......................
    Gaz Metan e panarama lui Dinamo!

Blatistii dreacu!

Bratu isi trimitea bezele cu galeria lui Dinamo in timpul meciului!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Asteptam cronicile si dupa prima infrangere din retur.
      Succesul are multi parinti, infrangerea are un singur parinte. J. Mourinho

Comment

• nu va e rusine sa mai apareti pe aici sustinand echipa satelor cu trambite si ...?
        Abia ati reusit sa invingeti lanterna rosie ! Aveti o echipa de tot rasul !

Zbierati pe aici ca gata ne bate gaz metan si pierdem fotoliul de lider.. necunoscatorilor !!!

Comment

• Nu si-a pus Gazu mintea cu voi, ca va faceau ca pe Mainz. Se pare ca legaturile dintre cele 2 echipe au functionat.

Comment

• you're funny !

Comment

• Eu nu ma stresez, iar voi daca ati castigat, puteti savura in liniste. Doar n-ati invins cine stie ce contracandidata la titlu.

Comment

• Acu, am si eu o intrebare? Chiar nu v-ati saturat de mizeria asta de campionat din Romania ? Unde doar echipele din Bucuresti si CFR Kolosvari sunt avantajate de arbitri ? Probabil ca nu, pt fanii echipelor mentionate mai inainte totul e perfect (totul e roz) . Eu fiind suporter al unei echipe mai mici din provincie, desfiintata in multe cazuri de arbitrii (dar care a aratat sezonul acesta in cupele europene ca are potential , dar nu este lasata de mizeriile din fotbalul romanesc) , eu unul am renuntat sa mai urmaresc campionatul din romania, si sa mai calc vreodata pe un stadion din romania (si credeti-ma, am fost pe multe , si am fost in multe deplasari)
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• eU MAM SATURAT ...DAR DE UNDE ALTU...?
                  Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                  prost.

Comment

• din Anglia . . . acolo macar vezi fotbal ...

Comment

• Ai dreptate, dar daca iubesti fotbalul e greu sa te lasi :P E greu sa ajungi mereu la BARCELONA )

Comment

• eu m-am lasat foarte usor, si crede-ma ca am fost foarte impatimit, mergeam noaptea prin deplasari, dar am ajuns la concluzia ca nu are rost sa merg sa imi sparg plamanii, si un nenorocit de arbitru comadat de Porcea, Berbecali, Copos,Paszkani si alte mizerii sa isi bata joc de munca echipei mele .

Comment

• Marius Niculae: "M-am simţit fotbalist cînd am jucat pe Naţional Arena în faţa a 20.000
                          ....cum s a simtit la fiecare meci in groapa goala)))
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• @Kubala

Cu cine tii tu? Cu Vaslui?
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Gaz Metan Medias

Comment

• Medias e mai aproape.

Comment