If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asta din cate am inteles era prin '86 ... steaua parca castiga UCL in acel an... hmmmm, mare diferenta intre a invinge Barcelona si a pierde cu 17 Nentori Tirana
si oaia creata de nesu cine req e? unul care ia pensie de handicapat si atat !
Pacat ... declatatia asta arata ca nu esti om. Sincer sa fiu daca cel mai mare dusman al meu ar paraliza indiferent de motiv tot as simti un strop de mila.
Sentimentele de mila, compasiune, respect etc. ne fac sa ne deosebim de animale si ne fac sa fim superiori altor specii. In momentul in care nu mai ai aceste sentimente inseamna ca nu suntem cu nimic mai presus de animalele ce-si mananca semenii.
incep sa inteleg de unde vine denumirea de "caine rosu".
Oricum cred ca toti suporterii dinamovisti care sunt membrii loganclub au o doza de respect si de mila fata de Miahi Nesu.
Sunt singur ca tu te afli printre putinii oameni care pot face asemenea declaratii la adresa unui om care a realizat ceva in viata...asa este ca atunci cand se vorbea la scoala de Eminescu te gandeai ca e un nebun sau ca Bacovia e un puscarias etc...?!
In incheiere am sa ma intreb cine e Champion daca el afirma ca Nesu nu e decat un Handicapat?! Am sa incep sa ma documentez...probabil e o mare personalitate cu mari realizari....
asta a fost un raspuns la ce s a scris de haldan cu multe pagini inainte ! haldan cu usa in tavan..etc ..am dat cu inima indoita ok pt a posta pe forum n am nimic cu el d ne fereste ! sa se insanatoseasca grabnic...orgoliile :P
lasa-mi o adresa de mail sa ti tirmit un cv ceva, o poza ca sa nu mai cauti ))!
Mr.K - De morti numai de bine! Nesu saracu momentan e o leguma, sa ii dea Dumnezeu puterea sa se recupereze cat mai mult. Hai sa iesim din zona asta pentru ca devenim penibili cand discutam treburile astea la modul asta.
Hai sa ne inveselim putin , sa i lasam in pace si pe cei morti si pe cei vii...Scandare ) :
Aleee aleee ale ale aleeee
Tara n-are niciun baaan
Mortii lui de ma-ri-naaaar
Încă o lovitură! Dinamo a mai luat un jucător de la Steaua! "Câinii" au câştigat lupta cu Fulham şi Empoli pentru atacant
Internaţionalul de juniori Bogdan Răzvan Stavilă a semnat un contract cu Dinamo, fiind al doilea jucător transferat de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare de la Steaua în ultima lună, după portarul Andrei Radu, informează site-ul oficial al clubului "alb-roşu".
Atacantul Bogdan Răzvan Stavilă, în vârstă de 17 ani, s-a aflat şi în atenţia cluburilor Fulham şi Empoli. "Sunt foarte bucuros că sunt la Dinamo! Nu am stat pe gânduri în momentul în care am primit oferta din Ştefan cel Mare. M-a impresionat atenţia acordată juniorilor şi sper ca visul copilariei mele, de a îmbrăca tricoul primei echipe, să mi se îndeplinească", a declarat, pentru site-ul oficial, noul jucător al dinamoviştilor.
Last edited by Champion; 5 March 2012, 18:00.
Reason: Automerged Doublepost
Am zis si mai zic, nu va-nteleg pe astia cu idoli morti.
Gandeste-te ca esti in anul 1998, fiind mare stelist, prezent la stadion aflii ca a crapat Lacatus! Ce ai face?!
Catalin Haldan era la momentul respectiv numarul 1 la Dinamo, cel putin in viziunea fanilor. Erau anumite probleme "de vestiar", Haldan a dovedit devotament si iubire maxima pentru cele doua culori SACRE! Cum sa il dai uitarii pe cel care te facea mandru ca esti DINAMOVIST?!
Cat despre Mihaita Nesu, am toata stima si sper din suflet sa isi revina. Nu au rostul astfel de ironii si rautati pentru ca si noi suntem oameni si putem patii oricand, Doamne Pazeste! asa ceva.
Marius Niculae: "M-am simţit fotbalist cînd am jucat pe Naţional Arena în faţa a 20.000
....cum s a simtit la fiecare meci in groapa goala)))
Ca un pechinez panglicar de meserie.
Si mai terminati naibi cu Nesu si Haldan ca nu sunteti COPII DE ŢÂŢĂ sa vorbiti de morti si de vii pe aici sau de handicapati!
Fiecare cu treaba lui si fiecare cu cea facut pt fotbalul romanesc,,,tampenii din astea nu isi au rostu!
Cat despre dinamo,,,mai are de latrat la stele decenii intregi pana ne vor ajunge din urma cu performantele si asta o stiu si ei prea bine!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment