If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te'ai ingrijorat nitel cand ai auzit ca'i fac campioni din "pix", pe tovarasii mei dinamovisti, nu?!
In privinta ta, n-am absolut nici o grijE. Cu fotbalul, inca nu stiu ce sa zic, e pe cale de disparitie.
Vad ca iar se cearta baietii. Eu zic sa avem rabdare, in curand se mai limpezesc apele.
cu ce s au facut de ras .... ca au avut aia noroc de un 11m cersit in min 82 ?
Eu te-ntreb doar daca te-ai uitat la raportul ocaziilor. Oricum stiu ce o sa raspunzi, vezi doar ce iti convine. Pandurii au fost naivi. Atat pot spune. Penalty-ul nu prea a fost, dar e acoperit de regulament. Dar eliminarea aluia de la Pandurii a fost gratuita, dinamovistul a cazut peste gorjean dupa ce asta degajase mingea. Iti dai seama ca Pandurii in echipa completa ar fi fost pe val. Oricum, si in 10 cam tot pe val au fost.
in seara asta steaua a avut 12 jucatori si cel de-al 12-lea, norocul, a fost decisiv...
a jucat ca nationala italiei ...a inscris 1 gol si s-a aparat tot restul meciului. din fericire i-a si iesit...
in seara asta steaua a avut 12 jucatori si cel de-al 12-lea, norocul, a fost decisiv...
a jucat ca nationala italiei ...a inscris 1 gol si s-a aparat tot restul meciului. din fericire i-a si iesit...
suficent....
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment