If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce meci aseara....as fi vrut sa treaca otelul, Vaslui e o echipa tare grea. Azi parca e tragerea la sorti pentru semifinale, sper sa picam cu caprele noastre de la medias
!
Daca picati cu Vaslui, ati pus-o de mamaliga. Liderul lu' peste ptajit.
Aia e....am jucat mai mult ca echipa lui peste prajit in aceasta competitie....decat sa ma scoata o echipa din divizia B, mai bine cea mai inchegata! Parerea mea...
Ciocu mic de ce?? Nu inteleg, tu imi spui mie, fanul care nu este multumit de stadion sa las ciocul mic ca nu merg acolo??? O spui de parca as face parte din conducerea administrativa....oricum, azi ma duc sa iau bilete!
Marian, tu nici nu ai habar cum arata stadionul ala si vorbesti.....daca vand 3 scaune de acolo cumpar toata calea rahovei...
)))))))) la inceputul lunii era numai gura de voi cu zecilee de mii de caini care umpleau un ghiul din stadionu national ..acum gata ...nu mai e 1 martie ))))
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
)))))))) la inceputul lunii era numai gura de voi cu zecilee de mii de caini care umpleau un ghiul din stadionu national ..acum gata ...nu mai e 1 martie ))))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment