If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ciobotariu si ai sai elevi au primit un vot de increde de la bravul conducator, Nicu Badea...cred si eu, la ce super transferuri a facut...abia astept meciul cu otelul de miercuri si apoi pe cel de sambata cu vaslui, sa ii vad pe dorel stoica, scarlatache, matei, platini, pulhac, rus si alexe!
Bravo Steaua,,daca ar fi intrat si cele 3 boabe in poarta in loc de bara,,ar fi fost 5-1.
Sa numai zic de suturile celorlalti jucatori.
Daca vorbeam de LUNETA in urma cu ceva vreme,,,apoi BINOCLU,,,,acu vorbim de MONOCLU si etapa viitoare o sa vorbim de LUPA
In curand ne vom uita in RETROVIZOARE la Dinamo.
PCH, ce nu-ti place la Scarlatache? Eu cand il vad pe ala alergand ca nebunul, fara o directie anume, mor de ras.
Si Razvanel a primit un vot de incredere. Astept inca 2-3 etape sa cada mai mult Rapidul, sa vezi ce vot de incredere le da Copos.
Nu.mi place ca nu are macar jumatate din talentul lui Parvulescu, care apropo, domnu iliesta, ala e mijlocas ofensiv!!! Si cred ca e peste cel ce joaca titular la steaua pe acel post! Cine joaca acolo, dodel?
Numai dinamovist sa nu fii zilele astea.
Acum le-a disparut din repertoriu si singura replica valabila, aia cu "cine e lideru'".
Noroc de etapele accesibile care ii asteapta: Otelul-greu de invins la ei acasa, Vaslui-super echipa pentru nivelul Ligii I si Rapid-care vor si ei sa-si scoata parleala si or sa incerce asta cu Dinamo.
Nu.mi place ca nu are macar jumatate din talentul lui Parvulescu, care apropo, domnu iliesta, ala e mijlocas ofensiv!!! Si cred ca e peste cel ce joaca titular la steaua pe acel post! Cine joaca acolo, dodel?
Pirvulescu a ars Steaua de vreo 2 ori pe cand juca la Pandurii. Aseara a dat randament si ca fundas stanga, oricum il lasa sa urce mult, in combinatii cu Dodel. Supergol ala de l-a marcat aseara.
Cred ca si pe Barboianu il trecem la categoria celor pierduti de Dinamo.
A fost printre cei care au miscat de la Astra.
Cred ca n-au vrut sa mai dea 500 de euro salar in plus, pe luna, ca in cazul lui Chiriches.
parvulescu a fost facu vraiste de barboianu la faza golului....nu are valente de aparator....nu zic ca e praf pe postul ala dar e mult mai bun la mijloc...daca nemernicii aia nu au fost in stare sa.i aduca la noi aia e, ne meritam soarta. Cu barboianu, parvulescu, torje si poate chiriches in echipa eram de neoprit....asa e greu de prins si locul 3.
Esti optimist cu locul 3.
Podiumul va fi ocupat, in ordine aleatoare le zic, de CFR, Steaua si Vaslui.
Faceti bine si ajungeti in finala cu Vaslui, si veti participa in EL ca finalisti ai cupei.
Continuati cu pregatirea si pentru CL, ca cine stie, poate poate participa Romania cu 4 echipe. Cand Spania, Italia si Anglia vor participa cu 8 echipe. .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment